Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zappiti Pro 4K HDR (Authentic Cinema) médialejátszó
-
xva1
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 3
Re: Zappiti Pro 4K HDR (Authentic Cinema) médialejátszó
Bocsánat, ha nem voltam érthető, próbálom részletesebben: CSAK a R-volution médiaszerver szolgáltatás fizetős, semmi más, sima lejátszóként ingyenes működik. Azaz, Pont 2300 ft kell fizetni havonta a R_volution médiaszerver a felhőszolgáltatásáért (cover , automatikus aláírás , szép katalógus, jól integrált felület), enélkül az R_volution software nem használható. Pont nem kell fizetni: az ingyenes Plex médiaszerverért (bár ennek van fizetős változata is azért nyilván pont kell). A saját letöltött tartalmak lejátszásáért az ingyenes VLC lejátszóval - ahogy sehol sem kell, biztos te is próbáltad már- pont itt sem kell fizetni , és a saját medibrowser-rel a saját letöltött tartalmak lejátszásért natívan nyilván pont nem kell. Igazad van abban, hogy a Zappiti cég tényleg leállt, a saját médiaszervere, sajnos már nem megy, így frissítéseket sem küldenek. Az R_volution azonban szokta frissíteni a Zappitis alkalmazását.
-
xva1

Nem kell. Jelenleg is telepítve van és fut rajta a VLC, a media browser és a Plex ezzel lehet filmet lejátszani a saját tárjáról vagy a hálózati NAS-ról. De a Zappiti saját médiacentere már nem működik, helyette használható az R_volution, ami egy felhő alapú szolgáltatás (net kell hozzá), havi 2300 ft-ért borítót és feliratot tölt le automatikusan, katalogizál, mint a korábbi Zappiti app, 4k HDR-t játszik le , nagyon kényelmes, én ezt használtam.
Erre a Zappitire is igaz, hogy az új tulajdonosnak a regisztráció után havonta fizetni kell?
-
xva1

Zappiti Pro 4K HDR (Authentic Cinema) médialejátszó
Zappiti Pro 4K HDR kihasználatlanság miatt eladó, második tulajdonosa vagyok, telepített R_volution software-rel működik, amit az új tulajdonosnak is regisztrálni kell majd. Az Authentic Cinema (Jan Andrick által vezetett cég Osterholz-Scharmbeckből) audiofil/videofil módosításokat végez high-end médialejátszókon. Level 1 – a tápegység és az analóg audiokimenet javítása (jobb kondenzátorok, alacsonyabb zajszint) Level 2 –a digitális kimeneteken (HDMI jitter csökkentés, jobb órajel-szinkronizáció), tápegység-finomhangolás. Egy kompatibilis WD Red 8TB vincsesztert is adok hozzá
Ára: 190.000 Ft, átvehető személyesen Pécsen vagy Budapesten, esetleg megbeszélés szerint.
Ára: 190.000 Ft, átvehető személyesen Pécsen vagy Budapesten, esetleg megbeszélés szerint.