Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Linn Basik
-
EriAtti
- Fórumlakó

- Értékelés: 104
Re: Linn Basik
De a 190 ezres árban benne van a Grado Prestige hangszedő..., együtt került hozzám MM hangszedő, és nagyon jól szólt a Gyuri bácsi MM Phonojával. A Grado hangszőt kiszereltem, elraktam mert az Ortofont akartam belerakni, de minden változott..., már írtam miért.
És itt vannak a Grado képek is...
És itt vannak a Grado képek is...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Egy kis változás..., a hangszedő elkelt, maradt a lemezjátszó és annak ára 190 ezer forint, ami pedig pluszban lenne hozzá, de csak együtt, azoknak maradt az áruk. Szállitas házhoz továbbra is ingyes 
-
EriAtti
- Fórumlakó

Leviszem a 3 cucc árát így egyben 290 ezerre !!!, mert amit kinéztem helyette e hónap végéig tartják számomra..., ha nem kell senkinek ennyiért akkor megnyugszok, marad, beüzemelem a hangszedővel és már nem lesz eladó talán soha sem így együtt.
És most is házhoz szállítom bárhová az országban díjmentesen...
És most is házhoz szállítom bárhová az országban díjmentesen...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Leviszem az árát így egyben mindennek, mert amint szeretnék megvenni nem lesz sokáig... Ha elmegy amit szeretnék akkor zárom és ez marad.
- ár 350 ezer..., olcsóbb már biztosan nem lesz és a házhozszállítás is benne van most bárhová teljesen díjtalanul !!!
- ár 350 ezer..., olcsóbb már biztosan nem lesz és a házhozszállítás is benne van most bárhová teljesen díjtalanul !!!
-
EriAtti
- Fórumlakó

Köszönöm az újranyitást
, mégis csak megvállnék tőlük így egyben is, a lemezjátszótól, pohonotól, hangszedőtől...
Találtam egy másik analóg hármast arra váltanák, de ahoz ezt el kellene adnom először.
A hangszedő még bontatlan, nem haszáltam, külömben direkt ehez a PHONOhoz vettem. Ezt a PHONOt hasznátam egy egyszerű MM hangszedővel amit már oda ajándékoztam egy barátomnak, csodálatos hangja van, szerintem az ezer eurósokkal vetekszik, ezzel a hangszedővel biztosan szuper hang lesz... Együtt 400 ezer, Miskolcon, Pesten vagy ezen az útvonalon átvehető, de most bárhová az országban elszállitom üzemanyagárért, keveset "eszik" az autóm
Találtam egy másik analóg hármast arra váltanák, de ahoz ezt el kellene adnom először.
A hangszedő még bontatlan, nem haszáltam, külömben direkt ehez a PHONOhoz vettem. Ezt a PHONOt hasznátam egy egyszerű MM hangszedővel amit már oda ajándékoztam egy barátomnak, csodálatos hangja van, szerintem az ezer eurósokkal vetekszik, ezzel a hangszedővel biztosan szuper hang lesz... Együtt 400 ezer, Miskolcon, Pesten vagy ezen az útvonalon átvehető, de most bárhová az országban elszállitom üzemanyagárért, keveset "eszik" az autóm
-
EriAtti
- Fórumlakó

A hangszedőt nem szeretném addig beüzemelni, kibontani amíg nem tudom ez-e marad, előtte volt a Linnben egy nagyon egyszerű hangszedő és már azzal is kitűnő hang volt ezzel a PHONOval...
Linn vagy Projekt ez itt a kérdés...
Linn vagy Projekt ez itt a kérdés...
-
EriAtti
- Fórumlakó

A Linn Basik-nak is leviszem kicsit az árát... Legyen mától 380 ezer a lemezjátszót, a vadi új ORTOFON 2M Black hangszedő és a PHONO. Külön a Linn Basik 250 ezer a hangszedő külön pedig 150 ezer.
A Project PRM9-ből a hangszdőt inkább nem bántanám

A Project PRM9-ből a hangszdőt inkább nem bántanám
-
EriAtti
- Fórumlakó

Elfelejtettem , hogy ebben az árban adok még hozzá egy Vass Andrássy Gyuri bácsi által készített, kiválló MM PHONOt
is.
-
EriAtti
- Fórumlakó

Linn Basik
Azt hiszem, hogy ilyen állapotban már nehezen található... Én használom, de nem régen vettem hozzá vadi új hangszedőt amit még nem üzemeltem be, megvárom, hogy vagy a Linn vagy a Project PRM9 marad.
Az ára csak a hangszedővel együtt eladó 400 ezer vagy 350 ezer a PRM9ből a hangszedővel.
Miskolcon, Pesten átvehető, de a szállításban tudok segíteni bárhová az országban.
Az ára csak a hangszedővel együtt eladó 400 ezer vagy 350 ezer a PRM9ből a hangszedővel.
Miskolcon, Pesten átvehető, de a szállításban tudok segíteni bárhová az országban.