Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio-GD master 7 DAC eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2633

Re: Audio-GD master 7 DAC eladó

Hozzászólás Szerző: supravox »

Sziasztok
Azt kell mondjam,hogy a topic legnagyobb vétele.
A Bricasti dac-om előtt nekem is Master7-em volt.
Nem mondom,hogy az a szint volt de egy nagyon nagyon jó, az árát többszörösen megérő hanggal.
Hirtelen nem is tudnék mondani semmit ami 1.5 millió forintig a közelében lenne ennek a GD dac-nak.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 387

Hozzászólás Szerző: kakaox »

Audio-GD master 7 DAC
Árcsökkentés: 450 000 Ft
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ár: 500 000 Ft
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

rsound
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: rsound »

:tutiok:

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ár: 560 000 Ft
Hely: Szeged
+36 (20) 821-6000

Első tulajdonos vagyok 2016-ban vásároltam,
hátsó sarkain és a fedőlap hátsó részén az eloxálás megfakult (nap ereje győzött)
karcmentes, egyébként kb mint egy új készülék, dohányfüsttől és, állatszőrtől mentes lakásban használtam.

A készülék megbontva nem volt, a hátsó panelen van gyárilag egy hologramos matrica, ez sértetlen.
Legfrissebb Amanero USB-vevővel rendelkezik, drivere támogatott a Windows XP-től a Windows 11-ig
Gyári csomagolás és tartozékok (tápkábel és USB kábel) megvan.

Csomagküldés igény esetén megoldható, előre utalást követően.
Amennyiben a telefont nem tudom felvenni, kérem írjon privát üzenetet és visszahívom!

http://www.audio-gd.com/Master/Master-7/M7EN.htm
Csatolmányok
01.jpg
02.jpg
03.jpg
05.jpg
06.jpg
08.jpg
12.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”