Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Core audio Denpo DAC
Re: Core audio Denpo DAC
A nyomtatott doboz már nem képezi a hirdetést tárgyát.
Az aluminium doboz, viszont termeszetesen tovabbra is(oldalaval, tetejevel, etc.)
Az aluminium doboz, viszont termeszetesen tovabbra is(oldalaval, tetejevel, etc.)
Mégsem...
Mégsem...
70.000.-
75.000.- az ára!
65.000.-
70.000.-
80.000.-
90.000.-
100.000.-
az egy paneltrafó egy varisztorral, ami a PCB-n volt, de én kivezettem inkább.
Elnézést, félreérthető voltam, az alu dobozban lévő tápra gondoltam, az érdekelne mit tett mellé a Core Audio.
A kék fedeles alatt, pedig egy szintén saját készítésű tápszűrő látható.
A hirdetés tárgya, az alu dobozos DAC, és egy üres egyedi fekete műszerdoboz kék fedéllel(ami tervezetten szálcsiszolt rozsdamentes lett volna, mint minden egyéb is ami eddig csinaltam).
A hirdetés tárgya, az alu dobozos DAC, és egy üres egyedi fekete műszerdoboz kék fedéllel(ami tervezetten szálcsiszolt rozsdamentes lett volna, mint minden egyéb is ami eddig csinaltam).
A fekete doboz(ha a kék fedelesről van szó), azt én rajzoltam ehhez a DAC panelhez és nyomtattam ki. Külső tápos verzió, 3 pines csatlakozóval, de nem készült el. Viszont adom hozzá, hátha a leendő tulaj lát benne fantáziát.
Ez komoly, véleményem szerint anyagárban van kb. Mellesleg nagyon érdekelne mi van a kis fekete dobozban. Nem fogja megbánni aki elviszi.
Alu Doboznak, termeszetesen megvan minden tartozeka.
Várom a képeket.
Várom a képeket.
Logózás nélküli
szia,
ez lenne az? viewtopic.php?t=201406
ez lenne az? viewtopic.php?t=201406
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
Szia!
Pontosan melyik modell ez? Esetleg képet tudsz feltenni?
Üdv,
Gergő
Pontosan melyik modell ez? Esetleg képet tudsz feltenni?
Üdv,
Gergő