Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Roon Nucleus Rev. A, 256 GB SSD, 32 GB RAM

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
customi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

Re: Roon Nucleus Rev. A, 256 GB SSD, 32 GB RAM

Hozzászólás Szerző: customi »

Elkelt, köszönöm a fórumnak a lehetőséget!

customi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Roon Nucleus Rev. A, 256 GB SSD, 32 GB RAM

Jégen egy fórumtársnak...

customi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Roon Nucleus Rev. A, 256 GB SSD, 32 GB RAM

Kihasználatlanság miatt lemondtam a Roon előfizetésemet, így eladóvá vált szeretett első generációs Roon Nucleus készülékem.

A gépbe beszerelésre került egy 256 GB-os SSD zenék belső tárolására (SAMSUNG V-NAND 860 PRO) és a memóriája is bővítve lett a maximális, 32 GB-os kapacitásra (2x16 GB SO-DIMM Kingston Fury DDR4 2666MT/s CL16).
Az SSD nyilván ott jön jól, hogy nem kell még pluszban hálózatról (NAS) behúznia a zenét, a memória bővítése pedig sok, a könyvtárban lévő album scrollozása mellett volt érezhetően pozitív hatása.

Ezeknél az első generációs Nucleusoknál szerintem eltervezték a házat, mert nekem sosem sikerült a hálózati ethernet kábelt megfelelően a helyére klikkelnem (a háznak ezen részéből még ki kellett volna esztergálniuk egy pici darabot, mert így a hálózati csatoló oldókallantyúját folyamatosan benyomva tartja, amitől az folyamatosan kilazul a saját súlyánál fogva, legyen az Telegartner vagy mezei műanyag csatlakozó). Így aztán - megunván, hogy folyamatosan eldobta a hálózatot a kilazult kábel miatt - vettem hozzá egy külső, USB-s ethernet kártyát és azzal használtam, ezzel semmilyen problémám nem volt (ez is gigabites). Vannak vélemények, melyek szerint külső ethernet kártyával jobb a hang, én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, viszont a működése anomália-mentessé vált.

A Rev. A modell gyári specifikációja:

Intel Core i3 processzor (nálam 2 zónát elvitt gond nélkül), 4 GB RAM (ez lett bővítve 32 GB-ra), 64 GB belső SSD az operációs rendszer számára (ezt nem látod a készülékre csatlakozva).

Portok: 1 x USB Type A 3.0, 1 x USB 2.0 (belső használatra), 1 x HDMI port (többcsatornás audio kimenetre).

2.5"-es HDD vagy SSD szerelhető bele, 7 vagy 9 mm magas meghajtókat tud fogadni.

Méretek: 21 (W) x 7,5 (H) x 15,5 (D) cm
Súly: 2640 g

A beszerelt SSD és a RAM természetesen benne marad, valamint adom hozzá a külső ethernet kártyát is.
Igény szerint adok hozzá ajándékba egy 1 m hosszúságú Belden CatSnake CAT5e típusú hálózati kábelt is, nekem ezzel sokkal jobb hangot sikerült elérnem, mint a Cat7-es vagy pláne 8-as hálózati kábelekkel, pedig többet is próbáltam (Viablue, WireWorld sárga és piros).

Ára: 150.000 Ft

Az ár tartalmazza a Nucleust, a külső ethernet kártyát, a bővítményeket (SSD és RAM) és a Belden hálózati kábelt. Igény szerint tudok még ajándékba adni hozzá DC kábelt is (5.5x2.5) AudioQuest Xtreme hangszórókábelből (by KáCsa), Oyaide csatlakozókkal szerelve, vagy kriózott, Radnai Rudolf-féle DC kábelt.

FoxPost automatába küldés költségét az ár tartalmazza, vagy átvehető/kipróbálható személyesen Tatabányán, Lumin D2 és Accuphase E-380 társaságában.

Érdeklődni privát üzenetben, vagy a +36 (30) 601-3506 telefonszámon lehet.

Saját képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”