Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Townshend Elite Rock 2

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 38

Re: Townshend Elite Rock 2

Hozzászólás Szerző: 1Tomi »

Up

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Műszaki oldalról nincs érdemleges hozzáfűznivalom egyrészről zöld vagyok hozzá másrészről igazából a zenehallgatónak nem az a mérvadó hanem a hang.nos 3 év alatt több pörgetőm is volt.td 124sme,garrard 401sme,3 xerxes tariz és artemiz karral,kuzma stabi stogi,pink lpt,td 309,heybrook tt2,linn lp 12,td 125 sme.minimum velük egy hangminőségű a rock sőt a szinezetlenségében jobb mint a többi.valahol azt írták róla,hogy mesterszalag minőség de zeneiséggel.ha nem lenne egy origin live játszóm nem lenne eladó a rock.ha az origin megy el előbb akkor egyértelmű a rock marad.bár rock60 forumtárs reference rockja megmozgatná a fantáziám😂😂😂

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1439

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

1Tomi írta:
2025.09.02., kedd 08:35
Sok szaki és hifirajongó szerint linn lp 12 gyilkos volt anno.én csak a fülemre tudok hivatkozni ami szubjektív.eladó ez a townshend elite rock2 futómű gyári excalibur karjával merlin tápegységével teljesen hibátlan műszaki állapotban.
Azért azt tegyük hozzá a történelmi hűség kedvéért, hogy a Linn-hez, Roxanhoz - és más jobb futőművekhez - képest a peremsúly hiánya okán volt egy hátránya, a gyengébb egyenfutása, amit aztán a Merlin tápegységgel - vagy külső motoros, peremhajtású tuninggal - orvosoltak később.
Az viszont biztos, hogy már a megjelenése pillanatában felrúgta mindazt, amit egy középkategóriájú lemezjátszótól elvárhatónak gondoltunk, a speciális anyaghasználata ma is utolérhetetlen, a vályú a levédettségnek hála lemásolhatatlan. :smile53:

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Öcsémnek pt two van nagy külsötáppal alphason karral.annál jobb hang az elite

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 707

Hozzászólás Szerző: tollact »

ottoisis írta:
2025.09.02., kedd 14:05
1Tomi írta:
Sok szaki és hifirajongó szerint linn lp 12 gyilkos volt anno.én csak a fülemre tudok hivatkozni ami szubjektív.eladó ez a townshend elite rock2 futómű gyári excalibur karjával merlin tápegységével teljesen hibátlan műszaki állapotban.volt pár apróbb hiba ami kezelve lett/lift,tápkábel/most csak be kell kötni és hajrá.elötte érdemes 1 hangszedőt belerakni mert az nincs hozzá😀a hangminőségéről csak annyit,hogy a xerxes artemiz,kuzma stabi stogi,pink lpt,heybrook tt2,thorens td 125 sme 3009.ezek voltak az utobbi 2 évben nálam és nekem az elite jobb hang.a td 124 sme 3009 párosra elfogult vagyok ezért nem mondom hogy jobban tetszik az elite😀a lényeg az ára szervizelve 500eft.ercsiben átvehető. 06304034695
Ez az Mk II Rock max kiépítése. Évtizedeken átívelő masina: hangban pedig még ma is viszonyítási alap. Még drága holmikhoz képest is! A hivatkozott készülékek közül a Heybrook TT-2 meg a Pink LPT közel sem ez a liga, a Xerxes és a Kuzma meg nem ez az ár. Ha lenne rávaló, csak ilyenre apgrédelném a szimpla mezei Rockomat!
Szóval sok sikert az eladáshoz :tutiok:
Én az aláírásomban szereplő korai Pink PT1-est használok eléggé kimaxolva ( DC motoros és komolyabb külső tápegység van hozzá). Nekem a Valdinál pl jobbnak tűnik, valószínű a kisebb 3 motoros Voydokkal is felveszi a versenyt. Kiváncsi lennék ezzel szemben mit mutatna...
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszi.

ottoisis
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 89

Hozzászólás Szerző: ottoisis »

1Tomi írta:
Sok szaki és hifirajongó szerint linn lp 12 gyilkos volt anno.én csak a fülemre tudok hivatkozni ami szubjektív.eladó ez a townshend elite rock2 futómű gyári excalibur karjával merlin tápegységével teljesen hibátlan műszaki állapotban.volt pár apróbb hiba ami kezelve lett/lift,tápkábel/most csak be kell kötni és hajrá.elötte érdemes 1 hangszedőt belerakni mert az nincs hozzá😀a hangminőségéről csak annyit,hogy a xerxes artemiz,kuzma stabi stogi,pink lpt,heybrook tt2,thorens td 125 sme 3009.ezek voltak az utobbi 2 évben nálam és nekem az elite jobb hang.a td 124 sme 3009 párosra elfogult vagyok ezért nem mondom hogy jobban tetszik az elite😀a lényeg az ára szervizelve 500eft.ercsiben átvehető. 06304034695
Ez az Mk II Rock max kiépítése. Évtizedeken átívelő masina: hangban pedig még ma is viszonyítási alap. Még drága holmikhoz képest is! A hivatkozott készülékek közül a Heybrook TT-2 meg a Pink LPT közel sem ez a liga, a Xerxes és a Kuzma meg nem ez az ár. Ha lenne rávaló, csak ilyenre apgrédelném a szimpla mezei Rockomat!
Szóval sok sikert az eladáshoz :tutiok:
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Blue
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Townshend Elite Rock 2

Csatolmányok
20250702_153902.jpg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”