Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lumin U2 mini ezüst színben
Re: Lumin U2 mini ezüst színben
Az ár alkuképes. 

Lumin U2 mini ezüst színben
Sziasztok!
Eladóvá vált egy újszerű állapotban lévő Lumin U2 mini ezüst színben gyári dobozával és papírjaival.
A második tulajdonosa vagyok. Kb. 2 éve vettem itt a fórumon az első tulajdonostól egy külső LHY Audio lineáris táppal együtt. Természetesen az erdeti gyári kapcsoló üzemü tápegységet is adom hozzá, ha az új tulajdonos azzal szeretné használni.
A készülék Győrben van. A személyes átvételt preferálnám kipróbálást követően, de futár is megoldható a vevő felelősségére és költségére.
Ára: 635.000 Ft.
Beszámítani most nem tudok semmit.
Kérésre saját fotót is küldök a készülékről PÜ-ben.
Szép napot!
Eladóvá vált egy újszerű állapotban lévő Lumin U2 mini ezüst színben gyári dobozával és papírjaival.
A második tulajdonosa vagyok. Kb. 2 éve vettem itt a fórumon az első tulajdonostól egy külső LHY Audio lineáris táppal együtt. Természetesen az erdeti gyári kapcsoló üzemü tápegységet is adom hozzá, ha az új tulajdonos azzal szeretné használni.
A készülék Győrben van. A személyes átvételt preferálnám kipróbálást követően, de futár is megoldható a vevő felelősségére és költségére.
Ára: 635.000 Ft.
Beszámítani most nem tudok semmit.
Kérésre saját fotót is küldök a készülékről PÜ-ben.
Szép napot!
- Csatolmányok
-
- lumin-u2mini-cover-678x509.jpg (30.05 KiB) Megtekintve 884 alkalommal