Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon DCD-1550AR CD lejátszó
Re: Denon DCD-1550AR CD lejátszó
A képek, többen is kérték. Mivel költöttem rá, mint lent is írtam, így mától az ára 140.000 Ft. Ritkán használom este fejhallgatózni és arra pont megfelel. Ha valakinek mégis vágyása van rá ezen az áron vihető!
Utoljára Lanszelot ugrasztotta előre 2026.01.19., hétf. 09:40-kor.
-
zozsi-63
- Nincs visszaút

- Értékelés: 3
KÉP! KÉP! Az tényleg segítene az eladásban!
Igen, Gold színű.
Üdv ! Gold szinü ?
Sziasztok! Mivel továbbra is kihasználatlanul áll, így újra eladó.
Irányára 125.000 Ft
Úgy gondolom meg tudunk egyezni, ha nem féláron szeretné valaki megvenni. Teszek majd fel képeket is hátha akkor jobban kedvet kap valaki hozzá.
Irányára 125.000 Ft
Úgy gondolom meg tudunk egyezni, ha nem féláron szeretné valaki megvenni. Teszek majd fel képeket is hátha akkor jobban kedvet kap valaki hozzá.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6556
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Miután nincs érdeklődés így egy-két hétig még nyitva hagyom, utána zárom és marad nálam.
Nálam továbbra sincs mégse igazán kihasználva (másik CD zenél helyette), így úgy döntettem mehet az eredeti szerviz nélküli áron.
Ha így se vonzó, akkor nézegetem, törölgetem én.
Ára: 125.000 Ft
Ha így se vonzó, akkor nézegetem, törölgetem én.
Ára: 125.000 Ft
Szerviz megtörtént. Kapott új minőségi kondenzátorokat. Mechanika teljes tisztítások esett át. A mért értékek alapján a lézer teljesen jó állapotban. Jelenleg is használom. Ha így a szervizzel növelt eladási áron is érdekel valakit, ami 78.000 Ft volt, akkor keressen meg!
DENON DCD-1550AR
2 x PCM61P – SM5845AF
Sharp H8147AF
2 x PCM61P – SM5845AF
Sharp H8147AF
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
Szerviz folyamatban. Kap egy teljes mechanikai karbantartást, szíj cserélve lesz. A lézer teljesen rendben van mérések alapján. A kondik cserélve lesznek hozzá illő minőségre (38.000 Ft értékben), ezt is csak a kora miatt csináljuk egyénként nem biztos szükség lenne rá. A kapott ajánlat alapján ez a szervíz nekem kb. 80.000 Ft-ba fog kerülni. Mivel eladni csak tökéletes állapotban szeretném így rászánom ezt az összeget. Ha esetleg valakinek mond valamit Mészáros György, aki ezt megcsinálja nekem. Ajánlás útján vettem fel vele a kapcsolatot.
Az ára 125.000 Ft volt, ennyiért már nem fogom eladni, inkább megtartom. Ha valakit esetleg mégis érdekel annak tudatában, hogy ez a szerviz megtörténik akkor keressen meg!
A szerviz után az új ár: 190.000 Ft
Az ára 125.000 Ft volt, ennyiért már nem fogom eladni, inkább megtartom. Ha valakit esetleg mégis érdekel annak tudatában, hogy ez a szerviz megtörténik akkor keressen meg!
A szerviz után az új ár: 190.000 Ft
Mivel mégis egy régi gép így úgy döntettem elvittem egy átvizsgálásra. Továbbra is eladó még, de amíg nem jön vissza addig nem fogható. Jelzem, ha visszakerül hozzám aztán kiderül mi lesz a sorsa. Az is lehet utána marad.
Szia!
Nem került végül fel.
Üdv.:
Laci
Nem került végül fel.
Üdv.:
Laci
-
moleszka
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Szia,Lanszelot írta: ↑2023.12.12., kedd 16:33Eladó egy kiváló gyűjtői állapotú Denon DCD-1550AR CD lejátszó. Doboza nincs meg.
Tiszakécskén található, tesztelhető. Tervezem, hogy a hétvégén egyik ismerősönhöz felviszem Budapestre és ott lesz majd kipróbálható, elvihető.
Ára: 150.000 Ft
Telefon: +36-30-207-0858
Érdeklődnék, hogy felkerült e budapestre?
Köszi Gábor
Hegel, Dynaudio, Metrum, Wattson, Rotel
Új ár: 125.000 Ft
Nálam már használaton kívül, alkudni ésszerűen lehet!
Denon DCD-1550AR CD lejátszó
Eladó egy kiváló gyűjtői állapotú Denon DCD-1550AR CD lejátszó. Doboza nincs meg.
Tiszakécskén található, tesztelhető. Tervezem, hogy a hétvégén egyik ismerősönhöz felviszem Budapestre és ott lesz majd kipróbálható, elvihető.