Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fisher FM 200B

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
pancsa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 36

Re: Fisher FM 200B

Hozzászólás Szerző: pancsa »

Nekem is ilyen van, sőt Sütix-től vettem
hasonló felújítással.
Az összes forrás készülékem közül a favorit.

Utoljára sutemenyx ugrasztotta előre 2025.05.19., hétf. 09:25-kor.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2869
Kapcsolat:

Fisher FM 200B

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Eladó ez az USA csöves tuner teljesen felújítva, kitakarítva, izzók cserélve, és beállítva Tunerman által. Került bele egy rakás BlackGate kondenzátor, VK és N tipusok is, a sztereo demultiplexerben pedig !!!feketeanodos Tungsram ECC81-esek, a kimeneten pedig GE 5* 6072-esek vannak. A hangja pazar és kifogástalanul működik. 110V-os, mert amerikai, de adok hozzá egy komoly UTC autotrafót, ezzel szól legjobban.

Ára így 500.000Ft
Helyileg Budapest, XV. kerület. Postázni nem nagyon kéne, de szallitasban rugalmas vagyok.
IMG_0200.jpeg
IMG_0202.jpeg
IMG_0201.jpeg
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”