A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Felmerült, hogy a Tidal nem működik megfelelően!
Miután nekem nincs előfizetésem, ezért elvittem oda ahol van, és egy igen illusztris társaságban meghallgattuk.
Hibátlanul működik a Tidal Connect! Hihetetlenül jól szól a cucc.
Olvasom itt az adás-vételi szekcióban hirtelen mennyi Auralic Aries-ben cserélték ki a WIFI kártyát.
Komoly érdeklődés esetében, személyesen a kártya számláját bemutatom, illetve hajlandó vagyok az eszközt megbontani és így meg lehet győződni róla, hogy valóban az említett 7265 kártya található a készülékben.
A gyári tartozékok: nagy táp, kisfeszültségű tápkábel, távirányító, gyári dobozok, prospektus rendelkezésre állnak.
Állapota: A készülék tökéletes állapotban van.
Esztétikailag, nagyítóval biztos taláható mikrokarc.
Műszakilag, a gyárilag problémás Intel 7260 Wifi kártya cserélve lett Intel 7265 típusra.
Az eszközről a felhasználói adatok törölve lettek és az Auralic rendszerében a fiókomból deaktiválva lett.
Az streamer Budapesten található.
Postázás kizárólag a vevő felelősségére és költségére.