Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Silent angel Munich M1T streamer futómű
Re: Silent angel Munich M1T streamer futómű
240000 Ft-ért eladó kiváló streamer.
Re: Silent angel Munich M1T streamer futómű
Most hívta fel a figyelmem, hogy az Audio me-nél 280000 az új ár. Elnéztem a dac-os streamer árát vettem alpul. Így az m1t ára: 240000 Ft.
Silent angel Munich M1T streamer futómű
Eladó Silent angel Munich M1t streamer futómű. Tökéletes esztétikai és műszaki állapotban. Eredeti dobozában és tartozékokkal. Vásárlás időpontja 2025.01.06 (Audio Me), melyet a számlával is tudom igazolni. Eladás oka, továbblépés.
Egyébként a készülék kiváló ár-érték arányú.
Meghallgatható Szentesen egyeztetett időpontban.
Átvétel személyesen vagy méreténél fogva GLS futár küldés is mehet előre utalással a vásárló felelősségére.
Ár: 300 000 Ft
Amennyiben igény van rá: eladó lehet a hozzá tartozó tuning betáp vezeték (Silent Angel Bastei Snowy White DC Tápkábel) 0,2 m hosszú.
Streamer+ tápkábel ára: 350 000 Ft
Érdeklődni: +36 30 978 5249
Egyébként a készülék kiváló ár-érték arányú.
Meghallgatható Szentesen egyeztetett időpontban.
Átvétel személyesen vagy méreténél fogva GLS futár küldés is mehet előre utalással a vásárló felelősségére.
Ár: 300 000 Ft
Amennyiben igény van rá: eladó lehet a hozzá tartozó tuning betáp vezeték (Silent Angel Bastei Snowy White DC Tápkábel) 0,2 m hosszú.
Streamer+ tápkábel ára: 350 000 Ft
Érdeklődni: +36 30 978 5249