Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Topping DX1
Re: Topping DX1
Szia! Ez megvan meg? Irtam e-emailt.
Íróasztalra, irodába, ágy mellé... kiváló DAC
Tapasztalat: AQ Dragonfly red helyett vettem. Nagyon más, sokkal jobb hang. DSD képes. Beyerdynamic 250ohm-s fejest a low gain beállításban 12óra körüli hangerőszabályzó állásban kényelmesen meghajtotta. Sztem high gain 600 ohm-oshoz kell csak. Próbáltam planár fejessel is, low gainben kihajtotta kényelmesen. Az AK chip-nek köszönhetően kellemes zenei megszólalása van. Egy jobb fejest meghálál, illetve képességei kihasználásához inkább egy hd600 vagy annál jobb fejest ajánlok - amilyen kicsi, olyan jól szól. És egy azért egy jobb USB kábel sem árt hozzá, de ez minden DAC-hoz szükséges. Egy USB port, RCA kimenet és fejhallgató port. Ha ez elég (pl. egy íróasztali hadználatra), akkor erősen ajánlott. Na ennyi, én funkcionalitás miatt váltottam más típusra.
Kép a set-ről. Már az utód zenél. De ez is szépen szól!
A DX1 32000-ért vihető. Egyben 60000huf
Topping DX1
Topping DX1 DAC/AMP eladó. Ár 37000HUF. Még garanciális, dobozában, karcmentes állapotban. Tesztek interneten elérhetőek. Kategória-bajnok, nyugodtan kijelenthető. Árát meghazudtolóan jól szól. Van egy Ifi iPower-X is hozzá adapter kábellel együtt, ez még 33000HUF. Együtt az egész 65.000HUF. Győrben található. Foxpost-tal vevő terhére küldhető.