Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Topping E70 + ajándék tápkábel
-
Lattitude
- Újonc fórumos

- Értékelés: 4
Re: Topping E70 + ajándék tápkábel
Másik fórumon elkelt, jelenleg úton a vevő felé. Átvétel után zárom. Addig jég.
-
Lattitude
- Újonc fórumos

- Értékelés: 4
Topping E70 + ajándék tápkábel
Eladó egy fekete Topping E70 dac, megkímélt szép állapotban. Gyári fólia az előlapon, és a hangerő gombon is rajta van. Második tulajdonosa vagyok, viszont egy ideje kihasználatlanul áll, ezért is adom el. Doboza, kábelei mind megvannak, de adok hozzá egy diy tápkábelt, amivel szerintem részletesebb lesz a hangja (én leginkább evvel használtam).
Középkategória felső szegmensébe tartozó dac, amit én nagy hifi-be kötve használtam. Kellemes meleg hangzás, szép magashangok és élethű középtartomány jellemzi. Szinpadképe pontos, nagy és részletes.
Garancia nincs már rá, viszont én vállalok egy hét kipróbálási garanciát.
Személyesen Dunaújvárosban átvehető. Ára a tápkábellel együtt: 79.000 Ft. Posta is van, de csak előre utalás után.
Kérdés esetén keress bátran itt a fórumon privát üzenetben, vagy a nulla6-30-nyolcszáz38-ötvenhat-04 számon.
Középkategória felső szegmensébe tartozó dac, amit én nagy hifi-be kötve használtam. Kellemes meleg hangzás, szép magashangok és élethű középtartomány jellemzi. Szinpadképe pontos, nagy és részletes.
Garancia nincs már rá, viszont én vállalok egy hét kipróbálási garanciát.
Személyesen Dunaújvárosban átvehető. Ára a tápkábellel együtt: 79.000 Ft. Posta is van, de csak előre utalás után.
Kérdés esetén keress bátran itt a fórumon privát üzenetben, vagy a nulla6-30-nyolcszáz38-ötvenhat-04 számon.