Üdv,
érdeklődni szeretnék, csak az eredeti tápkábellel mennyi lenne az ára?
Köszi,
Balázs
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Smsl SU-8
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
- darmah
- Nincs visszaút
- Értékelés: 20
Re: Smsl SU-8
Kedves Fórumozók,az ára a hibátlan készüléknek mától 75 000 Ft a kábelekkel együtt.
- darmah
- Nincs visszaút
Re: Smsl SU-8
Első,de még második dac vásárlás esetén is megfelelő a készülék,de nem utolsósorban több évtizedes kábel tapasztalatom,hogy a hozzá adott kábeleket ha boltban kéne megvásárolni, akkor egy közel 100 ezres tételbe fájna,igaz azon ciradas gravir és vonzó műanyag burkolat van....
- darmah
- Nincs visszaút
Smsl SU-8
Eladóvá vált koncepcióváltás miatt,az amúgy teljesen tökéletesen és kiválóan dolgozó dac,rendkívüli részletgazdagsággal.
Karc és hiba mentes .Elégedett voltam a hangjával,itt vettem a fórumon.
A készülék a 3. kerben tekinthető meg ill.hallgatható. Adom hozzá dobozát-a pincéből még meg kell keresnem-ill. tápkábelét és egy másikat is ,amivel a hangja nagyságrendekkel magasabb lett.Adok hozzá még egy Furutech koaxot is ami pl. egy Luxor koaxnál és hasonló árkategóriában szereplő kábeleknél sokkal magasabb minőséget ad...Sok tesztet végeztem ,ezért vagyok ebben biztos.
Egy meghallgatásnál ezek mind fényre derülnek azonban.A Furutech egy eredetileg rca kábel ,de mégis ezzel szólt a legszebben ...nem mondom ,hogy egy méter ebből mennyibe került.A tel szám:06 20 957 2863
Így az ára 80 000 ft és az összhatását tekintve egy kiváló vételnek tartom bárki számára aki még nem a milliós tételekben gondolkozik ,de szeretne egy biztos pontot ebben a láncszemben.
Karc és hiba mentes .Elégedett voltam a hangjával,itt vettem a fórumon.
A készülék a 3. kerben tekinthető meg ill.hallgatható. Adom hozzá dobozát-a pincéből még meg kell keresnem-ill. tápkábelét és egy másikat is ,amivel a hangja nagyságrendekkel magasabb lett.Adok hozzá még egy Furutech koaxot is ami pl. egy Luxor koaxnál és hasonló árkategóriában szereplő kábeleknél sokkal magasabb minőséget ad...Sok tesztet végeztem ,ezért vagyok ebben biztos.
Egy meghallgatásnál ezek mind fényre derülnek azonban.A Furutech egy eredetileg rca kábel ,de mégis ezzel szólt a legszebben ...nem mondom ,hogy egy méter ebből mennyibe került.A tel szám:06 20 957 2863
Így az ára 80 000 ft és az összhatását tekintve egy kiváló vételnek tartom bárki számára aki még nem a milliós tételekben gondolkozik ,de szeretne egy biztos pontot ebben a láncszemben.