Linn kazoo android alatt, a beállításokat pedig a készülék ip címéről érheted el!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Auralic Mini és DIY lineáris tápegység
Re: Auralic Mini és DIY lineáris tápegység
Utoljára Zsorzs ugrasztotta előre 2025.04.12., szomb. 22:32-kor.
Szia!
Köszönöm az érdeklődést, de nem tudok sajnos erre korrekt választ adni, én Ipaddal használtam…
Z.
Köszönöm az érdeklődést, de nem tudok sajnos erre korrekt választ adni, én Ipaddal használtam…
Z.
Szia, érdeklődöm hogy androiddal kompatibilis e már ez az eszköz?
Auralic Mini és DIY lineáris tápegység
Sziasztok!
Eladó a képeken látható streamer ( doboza megvan), a hozzá készült kettős tápegységgel együtt. Mindkét oldal kimeneti feszültsége 5-18V között fokozatmentesen szabályozható, terhelhetősége 1A. A tápban a stabilizálást LT1084 végzi, lényegesen jobb hangot produkál így a Mini, mint a gyári nagy táppal, amiben LM317 van.
Nálam a kettős táp egyik oldala táplálta a streamert, a másik táp pedig a switchet hajtotta, de köthető ide router, modem vagy bármi más, aminek elégséges az 1A.
A szett ára 150 ezer Ft.
Átvehető személyesen Miskolcon, vagy fox a vevő költségére.
Érdeklődni a 20/három131517 telefonszámon, vagy privátban...
Z.
Eladó a képeken látható streamer ( doboza megvan), a hozzá készült kettős tápegységgel együtt. Mindkét oldal kimeneti feszültsége 5-18V között fokozatmentesen szabályozható, terhelhetősége 1A. A tápban a stabilizálást LT1084 végzi, lényegesen jobb hangot produkál így a Mini, mint a gyári nagy táppal, amiben LM317 van.
Nálam a kettős táp egyik oldala táplálta a streamert, a másik táp pedig a switchet hajtotta, de köthető ide router, modem vagy bármi más, aminek elégséges az 1A.
A szett ára 150 ezer Ft.
Átvehető személyesen Miskolcon, vagy fox a vevő költségére.
Érdeklődni a 20/három131517 telefonszámon, vagy privátban...
Z.