Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DDHifi TC44 Pro lightning csatlakozós dac

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Lattitude
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Re: DDHifi TC44 Pro lightning csatlakozós dac

Hozzászólás Szerző: Lattitude »

Jegelve egy fórumtársnak.

Átvételt követően zárom.

Lattitude
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

DDHifi TC44 Pro lightning csatlakozós dac

Hozzászólás Szerző: Lattitude »

Eladó a címben szereplő kisméretű dac. Méretei ellenére hihetetlen hanggal rendelkezik. A legújabb Cirrus Logic CS43198 chippel van ellátva, és mindjárt kettőt is tettek bele szimmetrikus kialakításának köszönhetően. Hangkimenet tekintetében egy darab 4.4 mm-es, pentacon csatlakozóval van ellátva, vásárláskor ezt kérlek vedd figyelembe.

Az egyik legkiegyenlítettebb hangú dac, ugyan akkor nagyon zenei is. Sok-sok részletet feltáró, hosszan hallgatható eszköz. Szerintem (és a tesztek szerint is), nagyon hasonlít a hangja az ibasso DC04pro hangjára. Eladás oka, hogy android-on hallgatok zenét.

Ajándékba adok hozzá egy lightning / usb-c átalakítót. Evvel, ha jól tudom akkor usb-c-s iphone-al lehet kompatibilissé tenni a dac-ot. De mivel nincs ilyen telefon az ismeretségi körömben, nem tudtam kipróbálni.

Csomagküldés megoldható, előre utalást követően.

Kérdés esetén keress bátran.

Ára: 11.000 Ft
Helyileg Dunaújvárosban vehető át személyesen.
IMG_4511.JPG
IMG_4513.JPG
IMG_4514.JPG

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”