Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teac Ud 301 Dac
Re: Teac Ud 301 Dac
100000
Még tudunk faragni az árból .
105 Ezer Ft.
115 ezer ft
120 ezer ft . Kiváló Hang ! Úgy veszem észre a mai világba a jó nem kell az nem jó ! Inkább vegyünk hulladékot az a jó . És ha valami jó tegyük tönkre és az is jó lessz .
Elírtam
Bocsánat ! 125 eft
115 ft
Karácsonyra a Fa alá nem vitte el senki , nem élt senki a lehetőséleg, Nem hívok vissza senkit ! 80-70-85 eft , és ehhez hasonló ajánlatokkal ne keressenek Köszönöm ! Sajnos Csere sem érdekel engem , meg van ami kell ! Innentől az ára fix 125 eft+ szállítási költség . Köszönöm ! Boldog Karácsonyt udv Jocó
Karácsonyig : 100000
Karácsonyig 110eft
Karácsonyig 120eft
Nem akartam magamnak alkudni alkudjon a vevő és engedek is De Úgy Látom ez az Ország padlón van , 130eft az új ára ! Karácsonyig , alku még belefér ! Udv Jocó
Igaz nincs kopogós műanyag ház , fém házas , nincs nagy csilogó villogó kijelző , hogy lehessen mutogatni . Viszont van kiváló hang ! A Teac anno gyártott szalagos magnót , tehát tudják mi az analóg hang amire átt kell alakítania a készülőknek a digitális hangot dobozba van ! Hibátlan , 20 ezerért vinné mindenki gondolom , alkuképes lehet alkudni ! De aki még nem jött volna rá , a hang amit hallgatsz az nem 5-10 ezer ft, de ha egyszer kiadjuk a pénzt érte rá jövünk mennyire meg érte!! Szép napot Udv Jocó
Ha esetleg nem ismerné valaki a készüléket . Digitál / Analóg , Usb - Streamer , Dupla monó kialakítás így Széles kiterjedt a Színpad , Toroid trafó, Fém Ház és gombok nem kopogós műanyag . Fejhallgató erősítő , elő erősítő , 5Hz-55Khz . Fejhallgatóval is Nagyon Szép a hangja . Az Ár nincs kőbe vésve ! El akarom adni nekem nem kell már , más vonalon Hallgatok már zenét , vannak Kábelek , és Paul pang v4 hangkártya is a megfelelő topikba . Köszi Hogy be néztél ! Udv Jocó 

Alkuképes !
Teac Ud 301 Dac
Sziasztok Eladó Teac ud 301 dac . Dobozában tárolt , por karc mentes hibátlan állapotban .Irányár az állapotra valló tekintettel 150000 ft. Komoly érdeklődés esetén meg tudunk egyezni. Bács Kiskun Megye . Vagy posta a vevő felelőségére és terhére , de jobb lenne személyesen . Eladás oka nem használom már egy ideje így csak itt pihent a dobozban Telo: 06308732474 Köszönöm ! Udv Jocó