Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Matrix Audio Mini-I 4
-
Horvathf
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Matrix Audio Mini-I 4
Ha adsz kontaktot, hívlak, megbeszéljük.
Boltban jelenleg a legolcsóbb helyen 330e forint. Itt a fórumon bőven többet használtakat láttam 230-240e-ért. Egy olyan készülék esetében, ami még 3 hónapos sincs, és minden papírja megvan mit tartanál reális árnak? Legyen, lemegyek több mint 25%-al, szerintem ez egy korrekt ajánlat, így 245e forintért vihető - és ez az ajánlat bárkinek érvényes.
-
Horvathf
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Helló! Megkérdezhetem mi az oka az eladásnak? Épp most készültem venni egyet 
Matrix Audio Mini-I 4
MATRIX AUDIO MINI-I 4 - Asztali DAC és Streamer - DLNA Airplay 2 Roon Ready MQA 24bit/768kHz DSD512
Eladó egy Matrix Audio mini-i4 ezüst/fekete színű STREAMER és DAC.
November végén vásároltam, tehát még 3 hónapos sincs. Tökéletes műszaki és kifogástalan esztétikai állapotú, alig ment pár órát. Első tulajdonosa vagyok, magyarországi vásárlás, a doboza, csomagolása, számlája, garancia papírja, és minden tartozéka megvan. Budapesten átvehető. Ha szükséges elküldöm futárral is, dupla dobozban alaposan becsomagolva, de a vevő felelősségére.
Ára: 265.000 Ft
Eladó egy Matrix Audio mini-i4 ezüst/fekete színű STREAMER és DAC.
November végén vásároltam, tehát még 3 hónapos sincs. Tökéletes műszaki és kifogástalan esztétikai állapotú, alig ment pár órát. Első tulajdonosa vagyok, magyarországi vásárlás, a doboza, csomagolása, számlája, garancia papírja, és minden tartozéka megvan. Budapesten átvehető. Ha szükséges elküldöm futárral is, dupla dobozban alaposan becsomagolva, de a vevő felelősségére.
Ára: 265.000 Ft