A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nem egyszerű megválaszolni a kérdésed.
Az az adott dac-tól is függ. A kínaiak is csinálnak jó dac-ot, viszonylag olcsón.
Én a Bifrost-ot mindíg a kis Yggdrasil-nak becéztem. Hasonló, vagy ugyanaz a hangkarakter, minden kisebben.
Ez a Chord-nál sincs másképp, ezért az árkülönbség a különböző dac-ok között.
Megmondom őszintén én csak egy Topping D30 és ifi Zen signature-el hasonlítottam össze, de nálam ő volt a nyerő, mind részletekben, térben(rétegződés), de még a basszus, illetve a mélytartomány is rajta tetszett a legjobban annak kontrolláltsága miatt.
A legtermészetesebb hang volt e három dac közül. A Chord 2qute személyes nagy kedvencem az asztali rendszeremben, azonban 2x-es áron, sőt! Sajnos hozzá azért nem nő fel! (Az ára sem)
Én angliában vásároltam/használtam, a tavalyi kintlétem alatt.
A saját rendszerben való meghallgatás lenne a célszerű!
Van e különbség hangban a sok kínai tömeggyártott dac- okkal szemben?( smsl, topping stb)?
"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."
Továbbra is eladó.
Mivel van egy Chord 2Qute-om, illetve egy Schiit Yggdrasil-om a Bifrost feleslegessé vált.
100e.ft ezért a hangért úgy gondolom korrekt.