Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Allo Digione Volumioval
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6274
Re: Allo Digione Volumioval
A felesleg átkerült az általános hálózati lejátszós topikba, ott kéretik folytatni. Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 4
Re: Allo Digione Volumioval + TMP táp
Ugye telepített Volumio + év végéig előfizetve +utána is az olcsó licenszel folytathatod.
Így 47.000 Ft.
Így 47.000 Ft.
-
- Lefelé a lejtőn
A tápot megtartom, így már csak a Radpberry + Allo Digione hat eladó+ajándék coax kábel (egész tűrhető hangminőséget képvisel)
Ugye telepített Volumio + év végéig előfizetve +utána is az olcsó licenszel folytathatod.
Így 50.000 Ft.
Így 50.000 Ft.
-
- Lefelé a lejtőn
Szia Denonavr!
A tesztek tapasztalataim szerint jó dolgok, csak ugye hogy meghalld, vagy kihalld azokat a különbségeket amik a tesztben látszanak, olyan rendszer is kell. "Tiszta" és zavarmentes áram, és kábelek, stb, stb..
Először alap raspberry volt, a gyári tápjával. Hallottam hogy azért az nem jó.. Majd jött az Allo Hat és hatalmas változást hozott, majd a Tmp táp újabb nagy lökést hozott, majd utóbbi tuningja megintcsak..
Én is nézegettem a Signaturet, utána is olvastam, de akkor ár -érték arányban a sima Digionet választottam. Most meg már egy rakás táptuning után ugye még kisebb ez a különbség.. De hogy alapból hol áll a Signature???
A tesztek tapasztalataim szerint jó dolgok, csak ugye hogy meghalld, vagy kihalld azokat a különbségeket amik a tesztben látszanak, olyan rendszer is kell. "Tiszta" és zavarmentes áram, és kábelek, stb, stb..
Először alap raspberry volt, a gyári tápjával. Hallottam hogy azért az nem jó.. Majd jött az Allo Hat és hatalmas változást hozott, majd a Tmp táp újabb nagy lökést hozott, majd utóbbi tuningja megintcsak..
Én is nézegettem a Signaturet, utána is olvastam, de akkor ár -érték arányban a sima Digionet választottam. Most meg már egy rakás táptuning után ugye még kisebb ez a különbség.. De hogy alapból hol áll a Signature???
- Denonavr
- Fórumlakó
- Értékelés: 277
Elnézést az offért... Csak kíváncsi vagyok.. Digione signature-t nem próbáltál esetleg? Nem tudom mennyivel lehet jobb, mint a sima digione (tesztek alapján sokkal),én csak a wiim pro plushoz tudtam hasonlítani, de labdába sem rugott a wiim (hangra).Balu80 írta: ↑2024.12.11., szer. 04:44Hogy mi volt benne, már nem emlékszem, de most Panasonic lett beletéve.
Néhány streamerrel van tapasztalatom, de inkább arról az oldalról közelíteném meg ami a legkevésbé szubijektiv.
Volt itt Wimm pro.. (Málna maradt megelégedéssel)
Ha jól emlékszem Bodor Pc.. A gazdaja szerint valami nem lehetett rendben, mert nem hallottunk különbséget.
És az összehasonlítás igazi tárgya az az, hogy a rendszerem {ami mos kb 4 millio Ft és minden upgradelt a hangfalon kivul ami Usher Dancer mini-x) elért egy olyan szakaszba ami kb a "hátradőlős" szint..(számomra legalábbis)
És most jött ki a különbség a streamerek között..Igy felljeb lépés céljából lecsereltem egy Aurelic Ariesre, és itt is kellett az Ariest komolyabban tápolni hogy nyugodt szivvel áment mondjak rá.. Kb ez a szintje a Raspberrymnek... AZ Aries használtan is sokkal drágább mint ez a cucc most tápostol.
Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,
-
- Lefelé a lejtőn
Szóltak hogy valamiért eltűnt a kép, szóval pótolva.
-
- Lefelé a lejtőn
Igazán nincs mit.. Ha meg úgy döntesz, "tudod hogy érsz el" 
Nagyon szépen köszönöm a korrekt és minden re kiterjedő választ.
Komolyan elgondolkodtam egy próbán - a vásárláson.
Komolyan elgondolkodtam egy próbán - a vásárláson.
-
- Lefelé a lejtőn
Hogy mi volt benne, már nem emlékszem, de most Panasonic lett beletéve.
Néhány streamerrel van tapasztalatom, de inkább arról az oldalról közelíteném meg ami a legkevésbé szubijektiv.
Ha jól emlékszem Bodor Pc.. A gazdaja szerint valami nem lehetett rendben, mert nem hallottunk különbséget.
És az összehasonlítás igazi tárgya az az, hogy a rendszerem {ami mos kb 4 millio Ft és minden upgradelt a hangfalon kivul ami Usher Dancer mini-x) elért egy olyan szakaszba ami kb a "hátradőlős" szint..(számomra legalábbis)
És most jött ki a különbség a streamerek között..Igy felljeb lépés céljából lecsereltem egy Aurelic Ariesre, és itt is kellett az Ariest komolyabban tápolni hogy nyugodt szivvel áment mondjak rá.. Kb ez a szintje a Raspberrymnek... AZ Aries használtan is sokkal drágább mint ez a cucc most tápostol.
Köszönöm a választ.
Még kérdés, mit jelent a minőségibb kondenzátor?
Esetleg a neve, típusa?
………………
És még egy kérdés
Kb. hova, milyen Streamerekkel lehet így egy szinten?
Tudom szubjektív lehet a válasz, de így talán könnyebben lehet elhelyezni a többi eszközhöz képest.
Előre is köszönöm.
Még kérdés, mit jelent a minőségibb kondenzátor?
Esetleg a neve, típusa?
………………
És még egy kérdés
Kb. hova, milyen Streamerekkel lehet így egy szinten?
Tudom szubjektív lehet a válasz, de így talán könnyebben lehet elhelyezni a többi eszközhöz képest.
Előre is köszönöm.
-
- Lefelé a lejtőn
Kedves Bézsé!
Rosszul írtam..Az értéke nem változott, csak minőségibb kondi került bele.
Igencsak hallható változást hozott a kondi csere és a kapcsoló kiiktatása..Ja és Oyaide ónnal lett forrasztva ami megintcsak nem egy rossz cucc.
Fotó nincs róla, szétszedni meg a következő gazdájának fogom ha igénye lesz rá.
Rosszul írtam..Az értéke nem változott, csak minőségibb kondi került bele.
Igencsak hallható változást hozott a kondi csere és a kapcsoló kiiktatása..Ja és Oyaide ónnal lett forrasztva ami megintcsak nem egy rossz cucc.
Fotó nincs róla, szétszedni meg a következő gazdájának fogom ha igénye lesz rá.
Kedves Balu80.
Meg tudnád írni mit jelent a nagyobb, minőségibb kondenzátorok?
Esetleg egy belső fotó volna?
Biztosan másokat is érdekelné.
Előre is köszönöm.
Meg tudnád írni mit jelent a nagyobb, minőségibb kondenzátorok?
Esetleg egy belső fotó volna?
Biztosan másokat is érdekelné.
Előre is köszönöm.
-
- Lefelé a lejtőn
Allo Digione Volumioval
Eladóvá vált a képen látható hálózati lejátszó/digitális futómű.
Tidal/Internetes rádiók, file lejátszás nagyon jó minőségben.
Komponensei:
-Raspberry Pi4 2gb
- Allo digione HAT
- Volumio életre szóló licence (Ha most fizetnél elő Volumiora 30.000 Ft/év, ezzel a licencel 10.000/év, és most újult meg november végén amit kifizettem, szóval ajándék 1 év Volumio jár hozzá, aminek az ára a következő években sem fog emelkedni, csak ugye azt már nem én fizetem
)
- micro sd kártya (telepített volumio és hangminőségre pozitívan ható beállított pluginnal)
- Feltuningolt TMP 5V 3A táp. (Belül nagyobb és minőségibb kondenzátor, occ kábelezés, kapcsoló kiiktatva, és minőségi Oyaide kábel aranyozott usb c csatival.)
Csak egyben eladó.
Ára 110.000 forint. Meghallgatható Hatvanban, vagy Foxposton tudomn küldeni.
Hatvan-Gödöllő vonalon tudom ingyen szállítani.
Érdeklődni: mail.: balimail80@gmail.com Tel.: 06-20/9677-192

Tidal/Internetes rádiók, file lejátszás nagyon jó minőségben.
Komponensei:
-Raspberry Pi4 2gb
- Allo digione HAT
- Volumio életre szóló licence (Ha most fizetnél elő Volumiora 30.000 Ft/év, ezzel a licencel 10.000/év, és most újult meg november végén amit kifizettem, szóval ajándék 1 év Volumio jár hozzá, aminek az ára a következő években sem fog emelkedni, csak ugye azt már nem én fizetem

- micro sd kártya (telepített volumio és hangminőségre pozitívan ható beállított pluginnal)
- Feltuningolt TMP 5V 3A táp. (Belül nagyobb és minőségibb kondenzátor, occ kábelezés, kapcsoló kiiktatva, és minőségi Oyaide kábel aranyozott usb c csatival.)
Csak egyben eladó.
Ára 110.000 forint. Meghallgatható Hatvanban, vagy Foxposton tudomn küldeni.
Hatvan-Gödöllő vonalon tudom ingyen szállítani.
Érdeklődni: mail.: balimail80@gmail.com Tel.: 06-20/9677-192

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vinkler 2025.05.13., kedd 10:11-kor.
Ok: Tápot már nem adja. Módosítottam a címet.
Ok: Tápot már nem adja. Módosítottam a címet.