A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szia, amennyiben még eladó a hirdetett Oppo bdp 105D audiocom signature úgy én pénteken délután megtekintés után megvenném.
Vételi szándékomat előleg utalással(10%) tudom alátamasztani egy megadott szla számra.
Üdvözlettel:
Szabó Gábor
Szia, amennyiben még eladó a hirdetett Oppo bdp 105D audiocom signature úgy én pénteken délután megtekintés után megvenném.
Vételi szándékomat előleg utalással(10%) tudom alátamasztani egy megadott szla számra.
Üdvözlettel:
Szabó Gábor
Kihasználatlanság miatt eladó OPPO BDP-105D Audiocom Signature tuningos lejátszó.
Netflix-et néztem vele, ugyanis ezen telepített a netfix app.
Tűpontos képet ad, és jobb hangot produkál mint az apple tv, de nagyon rég nem használom már, és inkább lemezjátszót tennék a helyére.