Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lumin D2 fekete (igény szerint Sbooster táppal)

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 111

Re: Lumin D2 fekete (igény szerint Sbooster táppal)

Hozzászólás Szerző: Bodnapet »

Jövő hét vasárnapig jegelve.

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Néhány kérdést tisztázok itt.

Sokak számára már ismert, de leírom: a Lumin D2 nem tudja a Tidal Connect-et, viszont a Tidal természetsen teljes funkciójában elérhető a Lumin appjába integrálva. Úgy a saját zenei listák, mint a Tidal által ajánlott Mix-ek, vagy az újdonságok a Tidal által megismert logikában elérhetőek. A D2 processzora gyors, ha jó a hálózati kapcsolat, röccenés nélkül működik minden. A Lumin app már teljes értékű androidon is, nem szükésges ios eszköz. Természetesen nagyobb kijelzőn a legjobb, de mobil eszközön is jól használható. A Tidal idei döntése alapján a Lumin app számítógépen már nem támogatott. Ha valaki ehhez ragaszkodik, akkor ezt egy andriod emulátorral meg tudja oldani.

Természetesen mint minden Lumin, a D2-is Roon ready, én is ezzel használom. Ha olcsóbb 3. feles megoldást kerestek a teljes zenei repertoárotok lejátszásához, akkor ajánlom az Audirvana-t, ami szerényebb szolgáltatásokkal, de szintén tökéletesen irányítja a lejátszót.

Én T3-ra váltottam, de nem mindenben jobb a sokkal drágább utód. A D2 minden körülmények között sokkal hallgathatóbb analógos, nagyon szerethető hangot ad, a T3 sokkal válogatósabb (valószínűleg nekem az X1(2) lesz a végállomás). Ezt a használók beszámolójában is olvasható.

Szerintem D2 ennyire olcsó nem volt itt, az Sbooster táppal együtt különösen jó vétel. Kecskeméten szívesen megmutatom az érdeklődőknek, hogy mit is tud a hozzá passzoló rendszerben.

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Legyen az ár 420 ezer, Sbooster táppal pedig 480 ezer.

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok, szerintem jobb lenne, ha már az új tulajdonosánál zenélne, nem pedig a dobozában pihenne. Legyen az ár 450 ezer, Sbooster táppal pedig 510 ezer. Még mindig tökéletes esztétikai és műszaki állapotban.

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Vágok egy nagyobbat az árból.

Legyen a Lumin D2 extra táp nélkül 480.000Ft, Sbooster teljes Lumin szettel 540.000Ft.

Azoknak, akik nem szeretnek irogatni, íme a telefonszámom is: harminc 6705848

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lumin D2 fekete (igény szerint Sbooster táppal)

Eladó egy tökéletes műszaki és esztétikai állapotban lévő Lumin D2-es streamer márkán belüli upgrade miatt. Dupla doboza megvan, a kesztyűk sajnos nem. Én Sbooster táppal használtam, igény szerint az is eladó. Most eredeti állapotában van (semmilyen belső kábel nem volt elvágva). Kecskeméten kipróbálható, de Budapest, 17. kerületi átvétel is megoldható.

Az ár 510 ezer Ft, Sbooster MK1 táppal, Lumin kittel és ultra MK2-es szűrővel 560 ezer Ft.
IMG_7216.jpeg
IMG_7217.jpeg
IMG_7218.jpeg
IMG_7219.jpeg
IMG_7220.jpeg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”