Marad a Mini , futóműként fogom használni.
Zárom a hirdetést.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Auralic Mini + MZ/X Lineáris táp
Re: Auralic Mini + MZ/X Lineáris táp
Pc/TIDAL - Questyle CMA400i - AKG 812
Wiim Ultra - Heed Obelisk X2 - Heed Obelisk Si2 - Gotham wire - Acustic Energy AE1 Mk3 + Elac Debut 2.0 Sub3030
Wiim Ultra - Heed Obelisk X2 - Heed Obelisk Si2 - Gotham wire - Acustic Energy AE1 Mk3 + Elac Debut 2.0 Sub3030
Vasárnapig eladó , utána zárom a hirdetést.
Üdv
Jocó
Üdv
Jocó
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2614
Az enyém volt korábban, Jocó tőlem vette, még az Auralic nagy táppal. Sokan mondják, hogy MZ/X - TMP - SBooster táppal jobb, mint a gyárival. Ebben már a jó wifi kártya van, stabilan kapcsolódik, de érdemesebb lan kábellel bekötni, mert hallható a javulás.
Futóműként szerintem komoly(abb) rendszert is kiszolgál, de a saját dacjával is jól hallgatható. A Lightning DS appot és a gép szoftverét folyamatosan frissítik.
Ennyiért ajándék, az eladót ismerem, kedves helybeli fórumtárs, merem ajánlani.
Futóműként szerintem komoly(abb) rendszert is kiszolgál, de a saját dacjával is jól hallgatható. A Lightning DS appot és a gép szoftverét folyamatosan frissítik.
Ennyiért ajándék, az eladót ismerem, kedves helybeli fórumtárs, merem ajánlani.
Új ár 100 000 Ft
Auralic Mini + MZ/X Lineáris táp
Eladósorba került a fekete színű Auralic Mini és a az MZ/X által gyártott LPS - 40 lineáris táp.
Mindkét készülék kiváló műszaki állapotban van a Mini tetején apró karcok vannak.
Több mint egy évig használtam egy Heed Obelisk Si2 +X2 + AE 1 rendszerben és meg voltam elégedve, főleg a tápegységcsere után, belépő szintnek javaslom, jól kezelhető, ahogy hallottam már nem csak IOS hanem Android telefonokkal is együttműködik.
Helyileg Jászberény, foxpost megoldható
Irányár: 120 000Ft + posta
Üdv
Jocó
Mindkét készülék kiváló műszaki állapotban van a Mini tetején apró karcok vannak.
Több mint egy évig használtam egy Heed Obelisk Si2 +X2 + AE 1 rendszerben és meg voltam elégedve, főleg a tápegységcsere után, belépő szintnek javaslom, jól kezelhető, ahogy hallottam már nem csak IOS hanem Android telefonokkal is együttműködik.
Helyileg Jászberény, foxpost megoldható
Irányár: 120 000Ft + posta
Üdv
Jocó
- Csatolmányok
-
- IMG_6633.jpg (116.24 KiB) Megtekintve 551 alkalommal
-
- IMG_6635.jpg (107.48 KiB) Megtekintve 551 alkalommal