Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Singxer SU-1 DDC ezüst színben
Re: Singxer SU-1 DDC ezüst színben
Jegelve.
-
molnartono
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Re: Singxer SU-1 DDC ezüst színben
Szia , érdekelne a DDC. Holnap , úgy néz ki , megyek Bp-re . +36203332813 Köszi , üdv ! Tonó
Singxer SU-1 DDC ezüst színben
Eladó egy hibátlanul működő, esztétikailag is tökéletes állapotban lévő Singxer SU-1 DDC (Digital-to-Digital Converter), ezüst színben, gyári dobozában. Mivel az eszköz jelenleg is használatban van, csak a front lapját fotóztam, a belsejét nem és a hátlapját is a termék adatlapjáról készült fotóval szemléltetem.
Ami az alap kiépítéshez képest ebben a konkrét berendezésben több:
A készülék 1 db USB-B menettel rendelkezik, minden további csatlakozója kimenet, ahogy a képen is látható. Az I2S kimenet HDMI csatlakozót használ, a csatlakoztatott DAC által használt szabványnak megfelelő beállítást a készülék alján lévő kapcsolókkal lehet beállítani.
Terméklap: http://www.singxer.com/pd.jsp?id=19.
Ára: 110.000,-Ft. Kiváló, komoly berendezés, kiváló hanggal, bőven megéri az árát. Nálam Budapesten meghallgatható.
Személyesen Budapesten napközben a XIII. kerületben vagy 16:30 után a kék metró vonalán tudom átadni, de szívesen postázom is. Telefonon is elérhető vagyok: +36204343743. Köszönöm az érdeklődést!
Ami az alap kiépítéshez képest ebben a konkrét berendezésben több:
- a 3,3V és az 5V tápfeszültség stabilizátorok lecserélésre kerültek SparkOS Labs tuning komponensekre,
- az eszköz gyári USB-B csatlakozója aranyozott csatlakozóra lett cserélve,
- a berendezésben minden elektrolit kondenzátor Rubycon márkájú elko-ra lett cserélve,
- a belső kábelezés csatlakozói aranyozott csatlakozókra lettek cserélve,
- rozsdamentes, nem mágnesezhető csavarokat kapott, és
- az eszköz gyári biztosítéka tuning biztosítékra lett cserélve.
A készülék 1 db USB-B menettel rendelkezik, minden további csatlakozója kimenet, ahogy a képen is látható. Az I2S kimenet HDMI csatlakozót használ, a csatlakoztatott DAC által használt szabványnak megfelelő beállítást a készülék alján lévő kapcsolókkal lehet beállítani.
Terméklap: http://www.singxer.com/pd.jsp?id=19.
Ára: 110.000,-Ft. Kiváló, komoly berendezés, kiváló hanggal, bőven megéri az árát. Nálam Budapesten meghallgatható.
Személyesen Budapesten napközben a XIII. kerületben vagy 16:30 után a kék metró vonalán tudom átadni, de szívesen postázom is. Telefonon is elérhető vagyok: +36204343743. Köszönöm az érdeklődést!