Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Singxer SU-1 DDC ezüst színben

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
tcgabor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Re: Singxer SU-1 DDC ezüst színben

Hozzászólás Szerző: tcgabor »

Jegelve.

molnartono
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Re: Singxer SU-1 DDC ezüst színben

Hozzászólás Szerző: molnartono »

Szia , érdekelne a DDC. Holnap , úgy néz ki , megyek Bp-re . +36203332813 Köszi , üdv ! Tonó

tcgabor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Singxer SU-1 DDC ezüst színben

Hozzászólás Szerző: tcgabor »

Eladó egy hibátlanul működő, esztétikailag is tökéletes állapotban lévő Singxer SU-1 DDC (Digital-to-Digital Converter), ezüst színben, gyári dobozában. Mivel az eszköz jelenleg is használatban van, csak a front lapját fotóztam, a belsejét nem és a hátlapját is a termék adatlapjáról készült fotóval szemléltetem.

Ami az alap kiépítéshez képest ebben a konkrét berendezésben több:
  • a 3,3V és az 5V tápfeszültség stabilizátorok lecserélésre kerültek SparkOS Labs tuning komponensekre,
  • az eszköz gyári USB-B csatlakozója aranyozott csatlakozóra lett cserélve,
  • a berendezésben minden elektrolit kondenzátor Rubycon márkájú elko-ra lett cserélve,
  • a belső kábelezés csatlakozói aranyozott csatlakozókra lettek cserélve,
  • rozsdamentes, nem mágnesezhető csavarokat kapott, és
  • az eszköz gyári biztosítéka tuning biztosítékra lett cserélve.
Az eszközben egyébként gyári kiépítésben egy Talema árnyékolt toroid trafó teljesít szogálatot és analóg tápegysége van, azonban az IEC csatlakozó helyére szerelhető, gyárilag mellékelt DC kábellel a belső tápegység kiváltható (a fenti tuningok miatt én ezt nem tartottam szükségesnek).

A készülék 1 db USB-B menettel rendelkezik, minden további csatlakozója kimenet, ahogy a képen is látható. Az I2S kimenet HDMI csatlakozót használ, a csatlakoztatott DAC által használt szabványnak megfelelő beállítást a készülék alján lévő kapcsolókkal lehet beállítani.

Terméklap: http://www.singxer.com/pd.jsp?id=19.

Ára: 110.000,-Ft. Kiváló, komoly berendezés, kiváló hanggal, bőven megéri az árát. Nálam Budapesten meghallgatható.

Személyesen Budapesten napközben a XIII. kerületben vagy 16:30 után a kék metró vonalán tudom átadni, de szívesen postázom is. Telefonon is elérhető vagyok: +36204343743. Köszönöm az érdeklődést!
SU-1_front_saját.jpg
SU-1_front.jpg
SU-1_front.jpg (52.82 KiB) Megtekintve 941 alkalommal
SU-1_back.jpg
SU-1_back.jpg (61.43 KiB) Megtekintve 941 alkalommal
SU-1_top.jpg
SU-1_top.jpg (40.47 KiB) Megtekintve 941 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”