Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Allo DigiOne Signature Player + Shanti LPS

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
zenta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 108

Re: Allo DigiOne Signature Player + Shanti LPS

Hozzászólás Szerző: zenta »

Elkelt, köszönöm.
Rega P6/Goldring 1042, Heed Obelisk DT, cirrus7 ROCK szerver, sMS-200 NEO, Border Patrol SE DAC, diy ACP+, diy Pass ACA dual mono, diy szélessávú/Markaudio

zenta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 108

Allo DigiOne Signature Player + Shanti LPS

Hozzászólás Szerző: zenta »

Eladó DigiOne Signature lejátszó Shanti lineáris tápegységgel.
A tápegység ehhez a lejátszóhoz dedikált, kettős ("piszkos" és "tiszta" oldal) táplálással. A lejátszó "tiszta" oldalának digitális kimenetei: 1 RCA, 1 BNC.

Első tulajdonos vagyok, 2020-ban vásároltam a lejátszót. Számla, eredeti dobozok és a tápegység tartozékai (csatlakozókészlet) megvannak.

Jelenleg a lejátszó 16 GB-os kártyájára Ropeee szoftver van telepítve, én Roon végpontként használtam, de a Ropeee-val további szolgáltatások is elérhetők (DLNA, Airplay, Spotify, HQ player, Squeezelite, PlexAmp). Természeten más rendszerek is telepíthetők, pl. Volumio (Tidal, Qobuz stb...).

A lejátszó műszaki és esztétikai állapota kifogástalan.

Ár: 140.000- Ft
A lejátszó és a tápegység csak egyben eladó.

Átvehető Győrben, illetve megoldható Budapest XIX. kerületi átvétel is.
allo_1.jpg
allo_2.jpg
allo_3.jpg
allo_4.jpg
allo_5.jpg
allo_6.jpg
allo_7.jpg
Rega P6/Goldring 1042, Heed Obelisk DT, cirrus7 ROCK szerver, sMS-200 NEO, Border Patrol SE DAC, diy ACP+, diy Pass ACA dual mono, diy szélessávú/Markaudio

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”