Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lumin U2 mini + Ferrum Hypsos Hybrid Power System
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7520
Re: Lumin U2 mini + Ferrum Hypsos Hybrid Power System
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 4
Koszonom szépen a lehetoseget a keszulek elkelt.
Engem érdekelne a tápegység külön, plusz az egyenáramú bekötő kábel is.
Küldtem neked egy üzenetet!!
Küldtem neked egy üzenetet!!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6178
Akkor fussunk neki még egyszer: nem az kell megadni, hogy hová tudod vinni, hanem azt, hogy hol található vagy hogí postával / futárral tudod-e küldeni.

app.php/rules
"6.7.4. Kötelező annak a megadása, hogy a termék csak személyesen vehető át, vagy postázásra is kerülhet. Ha a termék csak személyesen vehető át, akkor legalább járási/kerületi szinten kötelező megadni azt, hogy a termék hol lelhető fel. A Téma nyitója szabadon eldöntheti, hogy ennél pontosabb címet, így települést, vagy utcát is megad-e. Figyelem: a személyes profilban megadott "tartózkodási hely" adat nem helyettesíti ezt."
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Budapestre el tudom vinni vagy a kornyekere. Mobiltelefonon tudunk megegyezni.
-
Lumin U2 mini + Ferrum Hypsos Hybrid Power System
Lumin U2 mini fekete + Upgrade Kit Signature OCC Silver véve Audio Sensibility Ontário Kanada. Minden doboz, tartozék, karcmentes új állapot + hozzá adom a Ferrum Hypsos Hybrid Power System. Lummin U2 mini vettem A Limar Audioban. Garanciális LUMIN U2 mini + Ferrum Hypsos Hybrid Power garanciális. Váltás miatt eladó.
Ara 750000 Ft komplet.
+421905663394
Ara 750000 Ft komplet.
+421905663394