Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega P6 lemezjátszó (legújabb típus)
Re: Rega P6 lemezjátszó (legújabb típus)
Akkor az ígért pár kép (elnézést nem tudok telefonnal (pontosabban: sehogyan sem) fényképezni):
Re: Rega P6 lemezjátszó (legújabb típus)
Elnézést mindenkitől, kicsit elhamarkodva adtam fel a hirdetést, illetve rosszul tudtam az új árat, s így meglehetősen aluláraztam a P6-ot (ennyiért p3-ak mennek, ez meg ugye még csak nem is egy tuningolt p3, hanem egészen más..).
Szal 330 az irányár.
Szal 330 az irányár.
Rega P6 lemezjátszó (legújabb típus)
Eladó egy Rega P6 (legújabb típus), RB 330-as karral és Rega Neo PSU-val. Első tulajdonosa vagyok, doboza, minden egyéb csomagolása megvan. A plexin lévő hajszálkarcoktól eltekintve újszerű állapot.
Képeket igyekszem feltölteni.
Irányár 280000 Ft, hely: Budapest, érdeklődés Pu-ban.
PS: Igény szerint (felárért) tudok hozzá adni falikonzolt, egy 2mm-es VTA állítót, parafa-gumiőrlemény lemezalátétet, lecsüngő "tuning" ellensúlyt, egy Goldring 1042 es pick up-ot (ebben van még kb 500 óra, de szakember által frissen van tisztítva) és egy teljesen új, bontatlan cseretűt a Goldring-hoz.
Képeket igyekszem feltölteni.
Irányár 280000 Ft, hely: Budapest, érdeklődés Pu-ban.
PS: Igény szerint (felárért) tudok hozzá adni falikonzolt, egy 2mm-es VTA állítót, parafa-gumiőrlemény lemezalátétet, lecsüngő "tuning" ellensúlyt, egy Goldring 1042 es pick up-ot (ebben van még kb 500 óra, de szakember által frissen van tisztítva) és egy teljesen új, bontatlan cseretűt a Goldring-hoz.