Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Marantz CD 85
Re: Marantz CD 85
A vevő a foglalót kifizette, így a lejátszót eladottnak tekintem.
Köszönöm a lehetőséget, zárom a topicot.
Vélaci
Köszönöm a lehetőséget, zárom a topicot.
Vélaci
A lejátszó jégre került 4-ikéig. Aztán majd meglátjuk ...
Tisztelt érdeklődő !
Én kérek elnézést, hogy csak most pótolom a hiányolt képet, de egyéb elfoglaltságom miatt csak most sikerült ... Természetesen az "akciós" időszakot is meghosszabbítom egy héttel, bár ennek szerintem nincs igazán jelentősége.
Nos, mint mondtam az RCA aljzatról csak a földelő kupak jött le, és már javítva van, így továbbra is fenntartom, hogy szinte új a készülék. Karcmentes, különleges DAC csipje van, hibátlanul műxik minden funkciója, gyári távirányítója van, és kiválóan szól. Akkor mostantól egy hét "akciós" áron elvihető, azután nem hirdetem tovább.
Üdv:
Vélaci
Én kérek elnézést, hogy csak most pótolom a hiányolt képet, de egyéb elfoglaltságom miatt csak most sikerült ... Természetesen az "akciós" időszakot is meghosszabbítom egy héttel, bár ennek szerintem nincs igazán jelentősége.
Nos, mint mondtam az RCA aljzatról csak a földelő kupak jött le, és már javítva van, így továbbra is fenntartom, hogy szinte új a készülék. Karcmentes, különleges DAC csipje van, hibátlanul műxik minden funkciója, gyári távirányítója van, és kiválóan szól. Akkor mostantól egy hét "akciós" áron elvihető, azután nem hirdetem tovább.
Üdv:
Vélaci
- Csatolmányok
-
- DSC_4490.jpg (145.34 KiB) Megtekintve 1282 alkalommal
A friss képet hamarosan pótolom.
Tisztelt érdeklődő !
Valamiért nem akar összejönni ez az üzlet. Vagy nincs rá kereslet, vagy túl drágán hirdetem, vagy ... nem tudom. Ezek közül csak az árat tudom befolyásolni, ezért úgy döntöttem (minden meggyőződésem ellenére) teszek egy kedvezőbb ajánlatot, ami viszont CSAK 1 HÉTIG érvényes. Ezután a lejátszó érdemei elismerése mellett bekerül a vitrinbe, nem hirdetem tovább, és néhanéha megcsodálom ... Nos az új ár 1 hétig 210000 HUF. Ha rámozdul valaki akkor örülni fogok, de ha gy sem, akkor sem leszek elkeseredve.
Köszönöm, hogy elolvastátok. Üdv:
Vélaci
Tisztelt érdeklődő !
Valamiért nem akar összejönni ez az üzlet. Vagy nincs rá kereslet, vagy túl drágán hirdetem, vagy ... nem tudom. Ezek közül csak az árat tudom befolyásolni, ezért úgy döntöttem (minden meggyőződésem ellenére) teszek egy kedvezőbb ajánlatot, ami viszont CSAK 1 HÉTIG érvényes. Ezután a lejátszó érdemei elismerése mellett bekerül a vitrinbe, nem hirdetem tovább, és néhanéha megcsodálom ... Nos az új ár 1 hétig 210000 HUF. Ha rámozdul valaki akkor örülni fogok, de ha gy sem, akkor sem leszek elkeseredve.
Köszönöm, hogy elolvastátok. Üdv:
Vélaci
Köszi!
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7862
Kérlek, a félreértések elkerülése végett tegyél fel egy, az aktuális állapotát megmutató képet.
Köszi!
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
A felvetés jogos, valóban sérült volt a kimenő RCA csatlakozó, de az már javítva van, ffőleg emiatt írtam, hogy "szinte új". Csak a fém kupak hiányzott, javítva van, a hangját egyáltalán nem befolyásolja.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6534
Jogos az előző fórumtárs észrevétele, az az aljzat nem "szinte új".
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- KopaszKutya
- Törzsvendég

- Értékelés: 198
Jól látom, hogy hátul a jobb (R) analóg RCA kimenet sérült? Letörött vagy csak a fém "kupak" hiányzik?
1. Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature
2. Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710
3. PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
(Komplett Schmidt Ferenc kábelezés)
2. Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710
3. PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
(Komplett Schmidt Ferenc kábelezés)
Up !
Szinte új külső különlegesen jó hanggal.
Több ennél sokkal drágább lejátszó van, akár itt a fórumon is, és én be merném kapcsolni ellenük a lejátszómat. Nem hiszem, hogy sokan győznének le ... Az a koronás DAC egy kuriózum.
Több jóval drágább lejátszót is legyőzött már, és teljesen újszerű. És az ára szerintem már nem lefelé megy ...
Új képeket készítettem, hátha az érdeklődők aktívabbak lesznek.
- Csatolmányok
-
- DSC_4466.JPG (2.09 MiB) Megtekintve 2435 alkalommal
-
- DSC_4468.JPG (2.22 MiB) Megtekintve 2435 alkalommal
-
- DSC_4464.JPG (2.26 MiB) Megtekintve 2435 alkalommal
-
- DSC_4463.JPG (2.11 MiB) Megtekintve 2435 alkalommal
-
- DSC_4462.JPG (2.34 MiB) Megtekintve 2435 alkalommal
-
- DSC_4461.JPG (2.19 MiB) Megtekintve 2435 alkalommal
-
- DSC_4460.JPG (2.26 MiB) Megtekintve 2435 alkalommal
Hozzuk feljebb egy kicsit ...
Postára nem bíznám ezt az értéket, de előleg utalása után házhoz viszem !
Postára nem bíznám ezt az értéket, de előleg utalása után házhoz viszem !
Viszonylag sok nézelődő, és csak egy komolytalan ajánlat volt. Az alkudozóknak lealkudtam az árat. Az új ár 230000 HUF. További alkura nincs lehetőség !!! Ez egy ritka különleges lejátszó nagyon jó hanggal, ha nem megy el ennyiért, akkor megtartom !!!
Köszönöm ! Úgy látszik nagyon laikus vagyok ebben a hirdetés ügyintézésben, még mindig szükségem van segítségre ... Hálás köszönet.
És akkor hadd menjen egy kicsit előre !
És akkor hadd menjen egy kicsit előre !
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Minden oldal tetején megtalálható a "saját témák listája" gomb, erre kattintva a rendszer betölti az összes saját topikodat.Vélaci írta: ↑2023.02.17., pén. 10:39Bocsánatot kérek, nem direkt volt. Nem találtam az előzőleg nyitott hirdetésem, és volt már, hogy ár vagy helyszín megjelölését elfelejtettem, ezért gondoltam, hogy törölted, és újra indítom a megfelelő adatokkal.
Még egyszer bocsánat, és igyekszem nem elkövetni ezt a hibát (sem).
Vélaci
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Bocsánatot kérek, nem direkt volt. Nem találtam az előzőleg nyitott hirdetésem, és volt már, hogy ár vagy helyszín megjelölését elfelejtettem, ezért gondoltam, hogy törölted, és újra indítom a megfelelő adatokkal.
Vélaci
Vélaci
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Légy szíves ne nyitogass szériában feleslegesen új topikokat ugyannnak a cuccnak.Most összevontam kettőt, legközelebb simán törlöm. Mindet. Köszi.
Marantz CD 85
Teljes rendszer leépítés okán eladóak a zenehallgató cuccaim.
MARANTZ CD 85 -ös CD lejátszó, gyári fa oldallapokkal. Különlegessége, hogy gyárilag koronás Philips TDA 1541-es chippel van szerelve, ez egy gyári válogatott DAC. Ritka jó hangja van. Minden funkció műxik, hibátlanul olvassa az írott CD-ket is. Karcmentes, a fa oldallapok is épek. Gyári távirányítója van. Nagyon jó hangú, nem véletlen a koronás chip, minden funkció működik, hibátlanul olvassa az írott lemezeket is (bár én ilyet nem nagyon használok ...). Az ára 250000,- HUF, és Kistarcsán van.
Csere, beszámítás, alku, utánvét nincs. El kell jönni érte, érdemes meghallgatni (már ha még lesz min ...) A szállításban tudok segíteni megbeszélés szerint.
Kérlek telefonon keress mert nem mindig vagyok gép előtt. A számom:
06 70 279 7360
MARANTZ CD 85 -ös CD lejátszó, gyári fa oldallapokkal. Különlegessége, hogy gyárilag koronás Philips TDA 1541-es chippel van szerelve, ez egy gyári válogatott DAC. Ritka jó hangja van. Minden funkció műxik, hibátlanul olvassa az írott CD-ket is. Karcmentes, a fa oldallapok is épek. Gyári távirányítója van. Nagyon jó hangú, nem véletlen a koronás chip, minden funkció működik, hibátlanul olvassa az írott lemezeket is (bár én ilyet nem nagyon használok ...). Az ára 250000,- HUF, és Kistarcsán van.
Csere, beszámítás, alku, utánvét nincs. El kell jönni érte, érdemes meghallgatni (már ha még lesz min ...) A szállításban tudok segíteni megbeszélés szerint.
Kérlek telefonon keress mert nem mindig vagyok gép előtt. A számom:
06 70 279 7360
- Csatolmányok
-
- Marantz1.JPG (2.36 MiB) Megtekintve 3404 alkalommal
Az elérhetőségem 06vodaketőhetvenkilenc73hatvan. Kérlek hogy telefonon keress, mert nem mindig vagyok gép előtt ...
Marantz CD 85
Eladó egy MARANTZ CD 85 -ös CD lejátszó, gyári fa oldallapokkal. Különlegessége, hogy gyárilag koronás Philips TDA 1541-es chippel van szerelve, ez egy gyári válogatott DAC. Ritka jó hangja van. Minden funkció műxik, hibátlanul olvassa az írott CD-ket is. Nagyon ritka darab, Ebay-en is elég ritka, és drágán mért lejátszó. Gyári távirányítója van, és adom hozzá.
Szinte karcmentes, legfeljebb portörlésből eredő mikrokarc lehet rajta, az előlap makulátlan.
Az ára alku nélkül 250000, HUF. Csere, beszámítás utánvétel nincs. Személyesen átvehető Kistarcsán, esetleg ésszerű távolságra a szállításban tudok segíteni. Köszönöm, hogy elolvastad.
Pillanatnyilag csak egy képem van róla, otthonról majd tudok feltenni még. (internetes képet nem akartam ...)
Szinte karcmentes, legfeljebb portörlésből eredő mikrokarc lehet rajta, az előlap makulátlan.
Az ára alku nélkül 250000, HUF. Csere, beszámítás utánvétel nincs. Személyesen átvehető Kistarcsán, esetleg ésszerű távolságra a szállításban tudok segíteni. Köszönöm, hogy elolvastad.
Pillanatnyilag csak egy képem van róla, otthonról majd tudok feltenni még. (internetes képet nem akartam ...)
- Csatolmányok
-
- Marantz1.JPG (2.36 MiB) Megtekintve 3590 alkalommal