Jön a hétvége így az alábbi akciós dologra gondoltam.
Mától e hét vasárnapig az Aurender A10 990.000,-Ft vihető, illetve amennyiben az illető igényli, úgy a kábeleknél meghirdetett Transparent Premium 2m Gen 5 tápkábelt 120.000,-Ft és a Transparent Ultra 1,5m IC rca kábelt 390.000,-Ft vihető, az az öszesen 1.500.000,-Ft. Jómagam ezzel a kábelszettel (illetve teljes Transparent kábelezéssel) használtam az eszközt ami minden igényemet kielégítatte.
Az A10 új ára 2.550.000,-Ft volt.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Aurender A10
Aurender A10
Eladóvá vált itthoni forgalmazónál vásárolt Aurender A10 4 Tb belső tárhellyel.
Nem keverendő az A100 típussal. Azt is birtokoltam és bizony nagy különbség van minden téren.
A készülék Duál Mono felépítésű és mindegyik oldalért külön táp és dac chip felel.
Használható futóműnek, lejátszónak és előerősítőként is.
A készülék 100% újszerű, távirányító, dupla doboz és minden egyéb tartozéka megvan.
Aki bővebben szeretne tudni a készülékről az a neten rengeteg infót talál róla.
Csere vagy beszámítás nem releváns.
A készüléket Nagytarcsán vagy Pesten lehet megvenni, illetve letét ellenében saját rendszerben kipróbálni.
Ár: 1.200.000,-Ft
Nem keverendő az A100 típussal. Azt is birtokoltam és bizony nagy különbség van minden téren.
A készülék Duál Mono felépítésű és mindegyik oldalért külön táp és dac chip felel.
Használható futóműnek, lejátszónak és előerősítőként is.
A készülék 100% újszerű, távirányító, dupla doboz és minden egyéb tartozéka megvan.
Aki bővebben szeretne tudni a készülékről az a neten rengeteg infót talál róla.
Csere vagy beszámítás nem releváns.
A készüléket Nagytarcsán vagy Pesten lehet megvenni, illetve letét ellenében saját rendszerben kipróbálni.
Ár: 1.200.000,-Ft
- Csatolmányok
-
- IMG_0667.JPG (44.26 KiB) Megtekintve 643 alkalommal
-
- IMG_0666.JPG (42.47 KiB) Megtekintve 643 alkalommal
-
- IMG_0665.JPG (18.21 KiB) Megtekintve 643 alkalommal
-
- IMG_0664.JPG (38.73 KiB) Megtekintve 643 alkalommal