Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Motu Microbook II USB-s ADC / DAC eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
NiteLite
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Re: Motu Microbook II USB-s ADC / DAC eladó

Hozzászólás Szerző: NiteLite »

Elkelt, köszönöm, a lehetőséget.
NiteLite írta:
2023.05.16., kedd 14:29
Kedves Érdeklődő!

Eladóvá vált Motu Microbook II típusú, USB-s hangkártyám / külső DAC-om, tökéletes / újszerű állapotban.
Fejhallgató erősítője is kifejezetten jó szól!
Én az ADC funkciói miatt vettem (hangrögzítés, régi kazetták digitalizálása), első és egyetlen tulajdonosa vagyok.
Doboza, papírjai megvannak, már nem garanciális.
USB2.0 tápellátású, külön adaptert nem igényel.
Hangja kellemes meleg, testes hang, finom magasakkal, jó nagy térrel. DAC-ként kipróbálva Prodipe stúdiómonitorokkal, döbbenetesen jó produkciót csinált. (Az én ízlésem és rendszerem szerint.) Az árát messze felülmúlja, külföldi tesztek elismerően szólnak róla. Nem alaptalanul..

Nincs már rá szükségem, a digitalizálással végeztem, ezért eladó. Csere köszönöm, nem.
A készülék Székesfehérváron található, személyes átvétel, csomagküldés lehetséges.

Ára: 50.000 Ft

Technikai adatai: https://motu.com/products/motuaudio/mic ... specs.html

Képek (egyenlőre netes, hamarosan saját is):
MOTU-MicroBook-II-top-panel.jpg
motuback.jpg

Érdeklődni itt.

NiteLite
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Motu Microbook II USB-s ADC / DAC eladó

Hozzászólás Szerző: NiteLite »

Kedves Érdeklődő!

Eladóvá vált Motu Microbook II típusú, USB-s hangkártyám / külső DAC-om, tökéletes / újszerű állapotban.
Fejhallgató erősítője is kifejezetten jó szól!
Én az ADC funkciói miatt vettem (hangrögzítés, régi kazetták digitalizálása), első és egyetlen tulajdonosa vagyok.
Doboza, papírjai megvannak, már nem garanciális.
USB2.0 tápellátású, külön adaptert nem igényel.
Hangja kellemes meleg, testes hang, finom magasakkal, jó nagy térrel. DAC-ként kipróbálva Prodipe stúdiómonitorokkal, döbbenetesen jó produkciót csinált. (Az én ízlésem és rendszerem szerint.) Az árát messze felülmúlja, külföldi tesztek elismerően szólnak róla. Nem alaptalanul..

Nincs már rá szükségem, a digitalizálással végeztem, ezért eladó. Csere köszönöm, nem.
A készülék Székesfehérváron található, személyes átvétel, csomagküldés lehetséges.

Ára: 50.000 Ft

Technikai adatai: https://motu.com/products/motuaudio/mic ... specs.html

Képek (egyenlőre netes, hamarosan saját is):
MOTU-MicroBook-II-top-panel.jpg
MOTU-MicroBook-II-top-panel.jpg (61.18 KiB) Megtekintve 390 alkalommal
motuback.jpg
motuback.jpg (37.89 KiB) Megtekintve 390 alkalommal
Érdeklődni itt.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”