Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Furutech / ADL GT40 ADC / DAC / phono & fejhallgató erősítő eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
NiteLite
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Furutech / ADL GT40 ADC / DAC / phono & fejhallgató erősítő eladó

Hozzászólás Szerző: NiteLite »

Kedves Érdeklődő!

Eladóvá vált Furutech /ADL GT 40 típusú, USB-s hangkártyám / külső DAC-om, analóg-digitális konvereterem, mely lemezjátszó előerősítőt is tartalmaz!
MM és MC hangszedőt is kezel, beépített RIAA korrektorral rendelkezik!
Tökéletes műszaki / nagyon jó külső állapotban.
Én az ADC funkciói miatt vettem (hangrögzítés, bakelitek digitalizálása, Ortofon X5-MC, majd Denon DL-103R hangszedőkkel), első és egyetlen tulajdonosa vagyok.

Önmagában használható DAC-ként, fejhallgató erősítőként, lemezjátszó előerősítőként (és ezt a fejhallgatóban azonnal hallható) és végfok közvetlen meghajtására
Doboza, papírjai megvannak, már nem garanciális.
USB2.0 csatlakozású, gyári hálózati adapterével működik.
Hangja analitikus, szárazabb, de kellően dögös, kicsit magasba fút (hasonló hangú rendszerekbe nem javaslom), jó nagy térrel. Én a bakelitezés miatt vettem, az árát bőven megérte. (Az én ízlésem és rendszerem szerint.)
A bejövő analóg jelet 96kHz / 24 digitális jellé tudja alakítani. MM ls HiMC hangszedőkhöz javaslom, LoMC-k esetén azért ne várjunk csodát... :)

Teszt róla: https://www.av-online.hu/hifi/furutech- ... teszt-_392

Nincs már rá szükségem, a digitalizálással végeztem, ezért eladó. Csere köszönöm, nem.
A készülék Székesfehérváron található, személyes átvétel, csomagküldés lehetséges.

Ára: 70.000 Ft

Technikai adatai:

Maximális felbontás: 24 bit/96 kHz
Analóg bemenet: MM/MC hangszedő és vonalszintű phono aljzatok
Digitális bemenet/kimenet: B típusú USB 2.0 csatlakozó
Hangkimenet: vonalszintű RCA aljzatokon keresztül
Fejhallgató kimenet: 6,3 mm-es jack aljzat (a gyártó 16 - 300 ohmos impedanciájú fejhallgatót javasol)
Méretek: (Ma x Sz x Mé) 6,5 x 15 x 12 cm
Súly: 0,78 kg

Képek (egyenlőre netes, hamarosan saját is):
1814_GT40_www.adl_av.com0_.jpg
1814_GT40_www.adl_av.com0_.jpg (33.92 KiB) Megtekintve 384 alkalommal
furutech-gt40_550.jpg
furutech-gt40_550.jpg (90.46 KiB) Megtekintve 384 alkalommal
Érdeklődni itt.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”