Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Technics SL-PG4 cd játszó
Re: Technics SL-PG4 cd játszó
Vasárnap Budapest. Ingyen viszem, ha van rá érdeklődés. Végső ár 14000. A kertbe virágokat kell vennem. Az árvácska kollekció sem jön ki belőle:(!
15 db ezredes. Most váltották le őket a honvédségtől:)!
16.000.-/tipp-topp állapot, olyan lézerrel, ami simán leborotválja Mila Kunis lábait, de akár mást is:)!
Egy kis plusz infó: Silvercrest - Lidl - távval simán megy minden funkció. Kód be, aztán hajrá:)!
Technics SL-PG4 cd játszó
Barterezés útján hozzám került, a címben szereplő 2 db cd játékos eladóvá vált.
A készülékek nagyon szép esztétikai állapotnak örvendnek. Szinte makulátlanok. Max. a tetejükön található 1-2 apróbb kis karc, illetve az egyik fedlapján enyhén látszik, hogy rátettek egy másik készüléket. Az előlapok, azok teteje teljesen makulàtlan. A kijelzők tű élesek. Írott lemez csípőből megy nekik hidegen is. Az állapot nekem arra utal, hogy a használati idejük nagyon minimális lehetett.
Az optikai kimenet záródugói megvannak.
Távirányító az viszont nincs, de a régebbi Technics távok “viszik”.
Még egy kis apróság: aki pld magnózik, annak van bennük egy jó kis funkció. A player megkeresi az adott cd legmagasabb kimenő jelét és oda is állítja a készüléket. Amennyiben a deck felvételi szintjét ehhez állítjuk be, biztosak lehetünk benne, hogy sehol sem lesz túlvezérelt a felvétel!
Ár: 17.000,- ft/db.
Posta mehet a vevő terhére. Alkalmasint megfordulok Budapest és környékén. Oda magammal tudom vinni és az ingyenes, de hozzám kell igazodni:)!
Csere nem.
A játékosok Ludányhalásziban laknak, ami Nógrád vármegye egy nem túl fényes zuga.
Elérhetőségem: 06/30/424-0133.
Amennyiben kihagytam volna valami szabályelemet, kérem a moderátorokat, hogy ítéljenek vesszőfutásra:)!
A fotókkal jelenleg küzdök, de megoldom.
A készülékek nagyon szép esztétikai állapotnak örvendnek. Szinte makulátlanok. Max. a tetejükön található 1-2 apróbb kis karc, illetve az egyik fedlapján enyhén látszik, hogy rátettek egy másik készüléket. Az előlapok, azok teteje teljesen makulàtlan. A kijelzők tű élesek. Írott lemez csípőből megy nekik hidegen is. Az állapot nekem arra utal, hogy a használati idejük nagyon minimális lehetett.
Az optikai kimenet záródugói megvannak.
Távirányító az viszont nincs, de a régebbi Technics távok “viszik”.
Még egy kis apróság: aki pld magnózik, annak van bennük egy jó kis funkció. A player megkeresi az adott cd legmagasabb kimenő jelét és oda is állítja a készüléket. Amennyiben a deck felvételi szintjét ehhez állítjuk be, biztosak lehetünk benne, hogy sehol sem lesz túlvezérelt a felvétel!
Ár: 17.000,- ft/db.
Posta mehet a vevő terhére. Alkalmasint megfordulok Budapest és környékén. Oda magammal tudom vinni és az ingyenes, de hozzám kell igazodni:)!
Csere nem.
A játékosok Ludányhalásziban laknak, ami Nógrád vármegye egy nem túl fényes zuga.
Elérhetőségem: 06/30/424-0133.
Amennyiben kihagytam volna valami szabályelemet, kérem a moderátorokat, hogy ítéljenek vesszőfutásra:)!
A fotókkal jelenleg küzdök, de megoldom.