Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Oppo BDP-103 EU
Re: Oppo BDP-103 EU
Jegelve.
Pro-Ject MaiA DS
Pro-Ject Phono Box DS2 USB
Pro-Ject Debut Carbon Esprit
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Re: OPPO BDP-103 EU
Jó napot kivánok,érdekelne az oppo lejátszó.Ha minden rendben van a lejátszóval akkor szeretném megkérni magát hogy elküldené kérem...Természetesen elöreutalás után...Válaszát előre is köszönöm... Molnár József
Oppo BDP-103 EU
Sziasztok!
Eladó a címben szereplő médialejátszó.
Második tulajdonosa vagyok, még itt vettem valamikor a fórumon.
Hibátlanul működik azóta is. Lemezt nem sokat látott, főleg külső merevlemezről filmnézésre használtuk.
Szép állapotban van, semmi komoly sérülés. Hátulján a HDMI körül található pár apróbb karcolás (hozzám már így érkezett).
Tartozékai az egyik képen láthatóak, EU szabvány tápkábelt is adok hozzá, de azt még nem fűztem ki.
Ára 110.000Ft.
Személyes átvétel esetén a lakhelyemen kipróbálható, ha ez nem lehetséges a működéséről szívesen készítek videót.
Mivel használt készülék, garancia nincs rá.
Tolna megyében található.
Posta/foxpost utalás után a vevő terhére.
Eladó a címben szereplő médialejátszó.
Második tulajdonosa vagyok, még itt vettem valamikor a fórumon.
Hibátlanul működik azóta is. Lemezt nem sokat látott, főleg külső merevlemezről filmnézésre használtuk.
Szép állapotban van, semmi komoly sérülés. Hátulján a HDMI körül található pár apróbb karcolás (hozzám már így érkezett).
Tartozékai az egyik képen láthatóak, EU szabvány tápkábelt is adok hozzá, de azt még nem fűztem ki.
Ára 110.000Ft.
Személyes átvétel esetén a lakhelyemen kipróbálható, ha ez nem lehetséges a működéséről szívesen készítek videót.
Mivel használt készülék, garancia nincs rá.
Tolna megyében található.
Posta/foxpost utalás után a vevő terhére.
Pro-Ject MaiA DS
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W
Popcorn Hour A-500
Yamaha HS8W