Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Xmos XU208 Usb -> SPDIF Converter
Re: Xmos XU208 Usb -> SPDIF Converter
Jégen - postázásra vár csak
- Kisherceg
- Nincs visszaút

- Értékelés: 25
Re: Xmos XU208 Usb -> SPDIF Converter
Szia!
Engem érdekelne a cucc.
Köszönettel, Adrián
06705007263
Engem érdekelne a cucc.
Köszönettel, Adrián
06705007263
Xmos XU208 Usb -> SPDIF Converter
Sziasztok,
Nemrég vettem DAC-ot, aminek egész megvagyok elégedve az USB bemenetével, így eladásra került ez a converterem. Élőben, mint a képen:
Sky Song néven elég sok helyen utána lehet olvasni. Ahogy a képen látható ez a jobb órajeles verzió.
Kapcsolóval választható, hogy usb-ről vagy külső tápról kapja az 5V-ot.
Optikai, Coax és I2S kimenet.
Coax/Optikain max 192/24 Khz és DOP64
I2S-en 384/32 és DSD256
Elvileg (soha nem próbáltam) Linuxon, Macen, Androidon driver nélkül megy. Windows drivert adom hozzá (10-en ment nálam, szerintem 11 is gond nélkül megy)
Igény esetén tudok hozzá adni Hydrasound Silver Digit Coax kábelt 10k-ért vagy Excalibur Digit Coax kábelt 5k-ért.
Irányár: 20k Huf
Helyileg Budapesten 14 kerület.
Foxpost megoldható
Nemrég vettem DAC-ot, aminek egész megvagyok elégedve az USB bemenetével, így eladásra került ez a converterem. Élőben, mint a képen:
Sky Song néven elég sok helyen utána lehet olvasni. Ahogy a képen látható ez a jobb órajeles verzió.
Kapcsolóval választható, hogy usb-ről vagy külső tápról kapja az 5V-ot.
Optikai, Coax és I2S kimenet.
Coax/Optikain max 192/24 Khz és DOP64
I2S-en 384/32 és DSD256
Elvileg (soha nem próbáltam) Linuxon, Macen, Androidon driver nélkül megy. Windows drivert adom hozzá (10-en ment nálam, szerintem 11 is gond nélkül megy)
Igény esetén tudok hozzá adni Hydrasound Silver Digit Coax kábelt 10k-ért vagy Excalibur Digit Coax kábelt 5k-ért.
Irányár: 20k Huf
Helyileg Budapesten 14 kerület.
Foxpost megoldható