Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Oppo BDP-95EU
Re: Oppo BDP-95EU
letelt az egy hét próbaidő, így zárom
jégen
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6076
Kérésre újra nyitva. Sok sikert az eladáshoz!
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Végül fogyogatnak az egyéb dolgaim, elfáradtam, hogy próbára adogassam oda, meg hogy mondjak még jobb árat; meg hát tényleg jól szól, így inkább megtartom.
A hirdetési lehetőséget mindenesetre köszönöm.
A hirdetési lehetőséget mindenesetre köszönöm.
Szia!
Lehet nem fogalmaztam pontosan, elnézést. Streamelni valóban tud, de az nem az igazi. Főleg ha sok ezer könyvtárad van. NFS megosztást nem tud és ez szükséges az MKA zenefájlok, a koncert, valamint a film fájlokhoz. Ha kevés anyagod van laptopon, stb, akkor kényszer megoldásként jó, de a valós netes lejátszást nem tudja és sajnos CFW sem létezik hozzá, ami segítene rajta, mint a 10X modelleknél. De ez tényleg csak egy kellemetlenség.
Aki úgy használná csak zene lejátszóként hálózatról, ahogyan te, vagy lemezzel, annak egy remek választás lesz.
Lehet nem fogalmaztam pontosan, elnézést. Streamelni valóban tud, de az nem az igazi. Főleg ha sok ezer könyvtárad van. NFS megosztást nem tud és ez szükséges az MKA zenefájlok, a koncert, valamint a film fájlokhoz. Ha kevés anyagod van laptopon, stb, akkor kényszer megoldásként jó, de a valós netes lejátszást nem tudja és sajnos CFW sem létezik hozzá, ami segítene rajta, mint a 10X modelleknél. De ez tényleg csak egy kellemetlenség.
Aki úgy használná csak zene lejátszóként hálózatról, ahogyan te, vagy lemezzel, annak egy remek választás lesz.

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
Sziasztok!fcsfelix írta: ↑2021.03.13., szomb. 11:49Az Oppo pár napig nálam vendégeskedett, Norbi volt olyan kedves és ideadta egy összehasonlító próbára.![]()
Gyakorlatilag Oppo 103D, CA BD752 szintig szinte az összes média lejátszó járt már nálam az elmúlt évek során. Kíváncsi voltam az eredményre, de csak egy szóval tudom jellemezni a készüléket: szenzációs...
Ilyen szép képet és dinamikus hangot még semmi nem tudott nyújtani nálam. Nem gondoltam volna, hogy egy lejátszó ekkora változást tud hozni egy alapból jó rendszerben egy Dune Base 3D után.
A készülék valóban szép állapotú, tartozékai hiánytalanok. Én a lentebb említett hibákkal a 3 nap használat során egyszer sem találkoztam, igaz HDMI 2-es kimeneten csak a hangot küldtem tovább. Egyetlen negatívummal találkoztam, bár ez nem a készülék hibája, hogy hálózati lejátszóként nem használható. De ugye ennek a készüléknek nem is ez a profilja. Lemezzel van a toppon és ott tudja nyújtani azt, amire megtervezték. De azt nagyon. Nekem nas-on van az anyag, így nem volt értelme megtartanom, bár bevallom nagyon nehéz szívvel adtam vissza ma, mivel egy igazán szerethető készülék, rendkívüli tulajdonságokkal mind hangban, mind képileg.
Az eladó egy nagyon kedves, végtelen korrekt fórumtárs. Utólag is köszönöm neki a lehetőséget.![]()
Bátran ajánlom, mert garantáltan csalódás mentes vásárlás annak, akinek lemezen van a forrás anyag vagy vinyóról játssza le azokat.
Bocsi,hogy beleszólok de szerintem valami nem stimmel itt az írásba!Nekem is Oppo 95 ami igaz a Tidal-t,Spoty-t stb...nem tudja,de viszont a Dlna-t tudja!Én kb 40%-ban a laptopon levő flac,Wav fájlokat stream-erem át az Oppo-ra és az dolgozza fel.Lehet én értettem félre,de letudja játszani a telefon,pc stb..levő fájlokat hálózaton keresztül is! :)
Az Oppo pár napig nálam vendégeskedett, Norbi volt olyan kedves és ideadta egy összehasonlító próbára.
Gyakorlatilag Oppo 103D, CA BD752 szintig szinte az összes média lejátszó járt már nálam az elmúlt évek során. Kíváncsi voltam az eredményre, de csak egy szóval tudom jellemezni a készüléket: szenzációs...
Ilyen szép képet és dinamikus hangot még semmi nem tudott nyújtani nálam. Nem gondoltam volna, hogy egy lejátszó ekkora változást tud hozni egy alapból jó rendszerben egy Dune Base 3D után.
A készülék valóban szép állapotú, tartozékai hiánytalanok. Én a lentebb említett hibákkal a 3 nap használat során egyszer sem találkoztam, igaz HDMI 2-es kimeneten csak a hangot küldtem tovább. Egyetlen negatívummal találkoztam, bár ez nem a készülék hibája, hogy hálózati lejátszóként nem használható. De ugye ennek a készüléknek nem is ez a profilja. Lemezzel van a toppon és ott tudja nyújtani azt, amire megtervezték. De azt nagyon. Nekem nas-on van az anyag, így nem volt értelme megtartanom, bár bevallom nagyon nehéz szívvel adtam vissza ma, mivel egy igazán szerethető készülék, rendkívüli tulajdonságokkal mind hangban, mind képileg.
Az eladó egy nagyon kedves, végtelen korrekt fórumtárs. Utólag is köszönöm neki a lehetőséget.
Bátran ajánlom, mert garantáltan csalódás mentes vásárlás annak, akinek lemezen van a forrás anyag vagy vinyóról játssza le azokat.

Az eladó egy nagyon kedves, végtelen korrekt fórumtárs. Utólag is köszönöm neki a lehetőséget.

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
Köszönöm szépen az újranyitást
Az oka: a lejátszót visszavásároltam, mivel a vevő hibát jelzett.
Szimptómák: a tv-n megjelenő üzenet: nem támogatott formátum a hdmi1-en, illetve piros színben megjelenő kép a hdmi2-n
Kipróbáltam visszaérkezés után, működnek rendesen, teszek be képeket róla (egy monitorról fényképeztem, de kivetítőn is működik).
Mivel nem tudom, hogy mi okozta a hibát, ezért próba utáni vásárlást ajánlok, továbbá egy hetes visszavásárlási garanciát vállalok, ha valamilyen okból másnál is fellépne ilyen hiba
Továbbá kétlépcsős alku után 125eFt-ban egyeztünk meg, ezt akkor felajánlom másnak is, innen már nem mentem lejjebb
Az oka: a lejátszót visszavásároltam, mivel a vevő hibát jelzett.
Szimptómák: a tv-n megjelenő üzenet: nem támogatott formátum a hdmi1-en, illetve piros színben megjelenő kép a hdmi2-n
Kipróbáltam visszaérkezés után, működnek rendesen, teszek be képeket róla (egy monitorról fényképeztem, de kivetítőn is működik).
Mivel nem tudom, hogy mi okozta a hibát, ezért próba utáni vásárlást ajánlok, továbbá egy hetes visszavásárlási garanciát vállalok, ha valamilyen okból másnál is fellépne ilyen hiba
Továbbá kétlépcsős alku után 125eFt-ban egyeztünk meg, ezt akkor felajánlom másnak is, innen már nem mentem lejjebb
- Csatolmányok
-
- csatlakozás hdmi1-en
- connect hdmi1.jpg (145.02 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
-
- az oppo mutatja az 1-es csatlakozást
- hdmi1.jpg (61.66 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
-
- kép a monitoron, hdmi1-ről
- pic hdmi1.jpg (517.45 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
-
- csatlakozás hdmi2-n
- connect hdmi2.jpg (143.66 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
-
- az oppo mutata a 2-es csatlakozást
- hdmi2.jpg (139.95 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
-
- kép a monitoron hdmi2-ről
- pic hdmi2.jpg (683.37 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
-
- setup
- setup1.jpg (650.1 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
-
- setup
- setup2.jpg (628.21 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
-
- setup
- setup3.jpg (634.05 KiB) Megtekintve 1988 alkalommal
Tényleg jó hangja van, végül ma elkelt
Csodálkozom meg van még ez profi lejátszó!Nálam egy pár streamer-t és pc+dac-ot a hangja rendre hazavágta az Oppo 95.
saját képek:
Oppo BDP-95EU
Sziasztok,
Eladó a címben jelzett lejátszó, ára 150e Ft
Doboz, leírás, távirányító van.
Helyileg Veresegyház, itt lehet meghallgatni.
Postázni nem szeretném, de Budapestre + Pest megyében házhoz viszem.
voda 382 54 tizenegy
Eladó a címben jelzett lejátszó, ára 150e Ft
Doboz, leírás, távirányító van.
Helyileg Veresegyház, itt lehet meghallgatni.
Postázni nem szeretném, de Budapestre + Pest megyében házhoz viszem.
voda 382 54 tizenegy