Mindegyik cxnv2 megy a connecttel, a 2018ban megjelent elsők is.cannonball írta: ↑2022.01.31., hétf. 15:31Egyetértek, illetve az újabbak már a Tidal natív applikációjával, a Connecttel (is) működnek .Burgerrecords írta: ↑2022.01.31., hétf. 14:36En evek ota hasznalok ilyet nagy-nagy megelegedessel. Igazabol mar a lancom osszes tagjat tobbszor is lecsereltem, de ennel egyszeruen nem talalok jobbat! (hasznalhatosag / ar aranyban). MQA-t elvileg nem tud, de Tidal a beepitett kliensevel kiemelkedoen jol szol. + XLR is nagy megfejtes!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge audio cxn v2
- mandi
- Fórumlakó
- Értékelés: 108
Re: Cambridge audio cxn v2
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1228
Egyetértek, illetve az újabbak már a Tidal natív applikációjával, a Connecttel (is) működnek . Jelen készüléket egyébként én vettem meg, de az eladó (akit melegen ajánlok) majd jelzi, hogy van-e újabb azóta.Burgerrecords írta: ↑2022.01.31., hétf. 14:36En evek ota hasznalok ilyet nagy-nagy megelegedessel. Igazabol mar a lancom osszes tagjat tobbszor is lecsereltem, de ennel egyszeruen nem talalok jobbat! (hasznalhatosag / ar aranyban). MQA-t elvileg nem tud, de Tidal a beepitett kliensevel kiemelkedoen jol szol. + XLR is nagy megfejtes!
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Hál’ istennek nem. Nem véletlenül, persze.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 24
En evek ota hasznalok ilyet nagy-nagy megelegedessel. Igazabol mar a lancom osszes tagjat tobbszor is lecsereltem, de ennel egyszeruen nem talalok jobbat! (hasznalhatosag / ar aranyban). MQA-t elvileg nem tud, de Tidal a beepitett kliensevel kiemelkedoen jol szol. + XLR is nagy megfejtes!
Gondolom MQA-t még ez sem tud.
Üdv!cannonball írta: ↑2022.01.02., vas. 08:552 fontos tényező még hozzá:
-Tud lenni előfok is, távir.ról szab. hangerővel,
-TIDAL CONNECT!
Megvan még?
Köszönettel,
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1228
2 fontos tényező még hozzá:mandi írta: ↑2021.12.31., pén. 13:42Szerintem ez még (amit átküldtél) az első szériája a cxnV2 nek ,és az újabb széria csak hold szürkében kapható. Annyiból nincs jelentősége hogy azonos a két készülék.A dobozukon amúgy jelezve is van CX series felirat az elsőkön, és CX series2 a második sorozaton,amin már a Tidal felirat is van. Illetve az egyiknek hátul a tápcsatlakozónál van a Cambridge felirat, a másiknak pedig középen.Boltban kapni külföldön még mindkettőből lehet...
Szerintem az adott készülék hold szürke lesz. Árkategóriájában egyértelmű hogy nagyon jó készülék. Nagyon messze minőségben,és tudásban, node2 ,Marantz NA6000 széria,meg ilyenek felett,igaz árban is.
Sok sikert az eladásához !
-Tud lenni előfok is, távir.ról szab. hangerővel,
-TIDAL CONNECT!
- mandi
- Fórumlakó
Szerintem ez még (amit átküldtél) az első szériája a cxnV2 nek ,és az újabb széria csak hold szürkében kapható. Annyiból nincs jelentősége hogy azonos a két készülék.A dobozukon amúgy jelezve is van CX series felirat az elsőkön, és CX series2 a második sorozaton,amin már a Tidal felirat is van. Illetve az egyiknek hátul a tápcsatlakozónál van a Cambridge felirat, a másiknak pedig középen.Boltban kapni külföldön még mindkettőből lehet...
Szerintem az adott készülék hold szürke lesz. Árkategóriájában egyértelmű hogy nagyon jó készülék. Nagyon messze minőségben,és tudásban, node2 ,Marantz NA6000 széria,meg ilyenek felett,igaz árban is.
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 30
létezik feketében is : viewtopic.php?t=141806mandi írta: ↑2021.12.31., pén. 12:29Ez így a doboza alapján CXN V2 (2.széria) ami hold szürkében készült,műszakilag 100% ban azonos az első szériával csak designban lett igazítva a többi Cambridge készülékhez, hátulján a Cambridge felirat sem ott van mint az első szériánál ,ami viszont csak ezüstben és feketében készült, illetve a dobozon az első szériánál még nem szerepelt a tidal felirat sem..
De ha nem így van majd kijavít valaki:)
- mandi
- Fórumlakó
Ez így a doboza alapján CXN V2 (2.széria) ami hold szürkében készült,műszakilag 100% ban azonos az első szériával csak designban lett igazítva a többi Cambridge készülékhez, hátulján a Cambridge felirat sem ott van mint az első szériánál ,ami viszont csak ezüstben és feketében készült, illetve a dobozon az első szériánál még nem szerepelt a tidal felirat sem..
De ha nem így van majd kijavít valaki:)
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 30
Szia! Szine?
Cambridge audio cxn v2
Eladó egy új bontatlan csomagolású Cambridge audio cxn v2 hálózati lejátszó streamer
2 év külföldi garancia van
Budapesten átvehető, kipróbálhato
06203600hategykettő
Ár:325e ft
2 év külföldi garancia van
Budapesten átvehető, kipróbálhato
06203600hategykettő
Ár:325e ft
- Csatolmányok
-
- received_3217816055108334.jpeg (43.58 KiB) Megtekintve 2988 alkalommal