Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
FiiO E10 Olympus DAC + fejhallgató erősítő
Re: FiiO E10 Olympus DAC + fejhallgató erősítő
szia !
Érdekelne engem :)
üdv
Attila
Érdekelne engem :)
üdv
Attila
FiiO E10 Olympus DAC + fejhallgató erősítő
Eladó egy FiiO E10 Olympus USB DAC + fejhallgató erősítő, eredeti fém dobozában.
Ez még az első generációs változat, NEM a most is kapható E10K Olympus 2.
Wolfson DAC (WM8740), Analog Devices AD8397 OPA, Tenor TE7022L USB receiver chip.
USB --> SPDIF átalakítóként is használható, a line out kimenete mindig aktív, jelszintje fix (hasznos pl. aktív hangfalhoz).
Gyári adatok:
Kimeneti teljesítmény: 150 mW (32 ohm)
Fejhallgató impedancia: 16 ohm - 300 ohm
Mintavétel: 96 kHz/24 bit
Frekvencia átviteli tartomány: 20Hz-20kHz
Áramellátás: Mini USB kábel
Méret: 79 x 49.1 x 21mm
Tömeg: 82g
Ára fix 15.000 Ft
Átvenni személyesen lehet Budapest XVII. kerületében, vagy csomagként is tudom küldeni Foxposttal, vagy MPL-el előreutalás után (+ szállítási költség).
Képek:
Ez még az első generációs változat, NEM a most is kapható E10K Olympus 2.
Wolfson DAC (WM8740), Analog Devices AD8397 OPA, Tenor TE7022L USB receiver chip.
USB --> SPDIF átalakítóként is használható, a line out kimenete mindig aktív, jelszintje fix (hasznos pl. aktív hangfalhoz).
Gyári adatok:
Kimeneti teljesítmény: 150 mW (32 ohm)
Fejhallgató impedancia: 16 ohm - 300 ohm
Mintavétel: 96 kHz/24 bit
Frekvencia átviteli tartomány: 20Hz-20kHz
Áramellátás: Mini USB kábel
Méret: 79 x 49.1 x 21mm
Tömeg: 82g
Ára fix 15.000 Ft
Átvenni személyesen lehet Budapest XVII. kerületében, vagy csomagként is tudom küldeni Foxposttal, vagy MPL-el előreutalás után (+ szállítási költség).
Képek: