A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nagyon jók a meglátásaid.
A kopásnyom nem vészes. Közel 50 éves készülék, eredeti fejekkel. Azt nem mondanám, hogy még 20 év folyamatos használatot kibír, de összehasonlítottam a GX4000-mel és szignifikánsan nem szól gyengébben. Az áthallás persze kisebb, mint az üvegfejesnél. Egy műszeres beállítás mindenképpen időszerű! Mivel én gyűjtöttem és nem gyakran hallgattam, nem fordítottam gondot a beállításokra.
Az első tulajdonos - 40 éve legjobb barátom - festette anno feketére. Gondoltam, hogy leszedem (nem nehéz mert pattogzik), de tulajdonképpen nekem így tetszik/tetszett.
A fejegység borítóján, ha közelről nézzük van egy enyhe horpadás szerűség. A homlok lemez alulra hajló széle egy nagyon kicsit kopott (kb 3mm), szemből nem látható.
A fa a fóliával nem sérült, de délután küldöm a képeket.
Köszi a képeket, látszik némi kopásnyom, de talán nem vészes. A szalagvezető, és a nyomógörgő díszkupakját te festetted feketére? Mert nem tűnik gyárinak.
Az előlap bal felső szélén lévő sérülést látom, azon kívül van még rajta valami esztétikai hiba, a doboz fóliázása rendben van?
Eladó egy viszonylag ritka orsós. Kisebb, használat során keletkezett, fénykép szerinti sérülésekkel. Felvesz, tekercsel, lejátszik hiba nélkül. Számláló néha megáll (ékszíj). Nem nyávog, fejegység és belül portalanítva, tisztítva. Szakszerviz beállítás és átvizsgálás már ráfér.
Ár: 35.000,-
Átvehető: Budapest
Csatolmányok
IMG_20210418_103727.jpg (98.98 KiB) Megtekintve 1117 alkalommal
IMG_20210418_103659.jpg (94.42 KiB) Megtekintve 1117 alkalommal