Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pioneer N-70A Hoer & Wege modifikált

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Re: Pioneer N-70A Hoer & Wege modifikált

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Elkelt!

paramania
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: paramania »

Szia!

Ez tudja a TIDAL-t ?

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Nem akarok belekotyogni, de németül itt lehet megnézni, milyen tuningokat ajánl a cég. Az én annak idején top kínai DAC-omat is ők csinálták, és remek munkát végeztek.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Pioneer N-70A Hoer & Wege modifikált

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Eladó a címben megnevezett hálózati médialejátszó / DAC, fekete színben 10/10-es makulátlan állapotban!
A készüléket szerintem nem kell bemutatni, aki erre a célra felső kategóriás cuccot keres, ezzel nem lép mellé!
Sok helyen olvastam, hogy ebben a kategóriában nem igen van ellenfele, ha pedig hozzávesszük a modifikálást, akkor egy teljesen egyedi készülékről beszélünk!
A berendezés hátulján igényesen fel van tűntetve a tunning cég logoja! Amit a modifikálásról tudok, közel 80db alkatrészt cseréltek Németországban, 600 euró körül.
Második gazdája vagyok, doboza sértetlen állapotban megvan, távja is ok!
A készüléken semmilyen karcolás nincs, sem ujjlenyomatok.
Nagyon pazar a megépítés, 12cm magasságához tisztességes 11,5kg társul,dupla trafó, dupla Sabre DAC-ok, XLR, stb..
A ház oldalai is ,mint az előlap, vastag szálcsiszolt aluminium, nem vékony lemez.
A Pioneer felső kategóriájához megszokottan , három lábon áll ez a tank is!
A hangja még egy egyszerű tömörített spotify-on is kiváló, végfokkal, vagy erősítővel is szinte parádésan, nagyon dinamikusan, nagy térrel dolgozik!
Sajnos most el kell adnom, mert más projektre költenék.. Viszont nem mindenáron eladó! Szívem szerint ha megmaradna, az lenne a legjobb, elpotyázni nem szeretném..
Az ára fix 240.000ft, alku és egyéb nem fér bele, sem beszámítás! Nem sok éves holmiról van szó. Ennyiért szerintem aki igényes dedikált lejátszót és DAC-ot szeretne egyben, ez tökéletes vétel.

Teszt,infó:
https://www.av-online.hu/lejatszo/pione ... teszt_1388

Képeket hamarosan készítek, bár szinte felesleges, mert ugyanaz mint a neten. Aki érdeklődik utána, úgyis leinfózza.
Sokan ismernek itt a fórumon,nem tegnap kezdtem itt, lomolt, leharcolt, karcos cuccok sosem jártak nálam és sosem adtam olyat tovább. :smile32:

Ajándékba adok mellé, egy Straight wire Harmony RCA kábelt, 80cm hosszban.

Telefonon is elérhettek : 06307852159

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”