Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teac v-9000 3 fejes magnódeck
Re: Teac v-9000 3 fejes magnódeck
Vigyétek a jó kis magnót! Bőven megéri az árát!
Nekem egy c-2x-em van, tudom miről beszélek.
Nekem egy c-2x-em van, tudom miről beszélek.
-
Horkantó
Szia!
Köszönöm de van nekem cr7 és dragon is.
Köszönöm de van nekem cr7 és dragon is.
Üdv csere nakamichi cr7e re? de rákéne fizetned.
-
Horkantó
Annyit még hozzáfűznék ami saját tapasztalat.Nagyon kevés üzlet jön létre ahol a kedves érdeklődő megfogatja veled az első levelében a csavarhúzót vagy a videokamerát mert mikor ezeken túl vagy akkor kapsz egy olyan ajánlatot hogy biztos nem fogadod el sajnos ez a tapasztalat utánna meg egy levelet sem kapsz eltűnnek mint szürke szamár a ködben:)
-
Horkantó
Köszönöm az ajánlatot megkaptam de továbbra is eladó a szerkezet:)
Teszek ajánlatot. Viszont azt kérem, hogy a tegezőviszony a találkozásunkkor is maradjon meg tekintettel arra, hogy nem vagyok fiatal, simán lehetne már felnőtt gyermekem.
Volt már arra példa, hogy valaki a Messengeren még tegeződött velem (marketplace üzleti partner, aki még nem látott), de amikor találkoztunk, akkor a sziára Jó napottal válaszolt . :)
Volt már arra példa, hogy valaki a Messengeren még tegeződött velem (marketplace üzleti partner, aki még nem látott), de amikor találkoztunk, akkor a sziára Jó napottal válaszolt . :)
-
Horkantó
Kedves érdeklődő a tel számom nem titok:06305724704.
-
Horkantó
Kedves Aiwa!
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat,ha nekem nem neki hihettek lapulhat nála egy pár darab nagy 3 fejes deck.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat,ha nekem nem neki hihettek lapulhat nála egy pár darab nagy 3 fejes deck.
- Aiwa
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 152
Ez egy nagyon komolyan megépített három fejes magnódeck a Teac fénykorának egyik utolsó mohikánja.
A youtube csatornára feltöltött hang nem fogja visszaadni ezen készülékek igazi tudását.
Ezt valóban a helyszínen kell meghallgatni egy jó láncban, vagy akár fülessel.
Bátran ajánlom ezt a készüléket ha egy komoly decket szeretnél vásárolni.
A tulajdonos pedig segíteni fog neked a meghallgatásban.
A youtube csatornára feltöltött hang nem fogja visszaadni ezen készülékek igazi tudását.
Ezt valóban a helyszínen kell meghallgatni egy jó láncban, vagy akár fülessel.
Bátran ajánlom ezt a készüléket ha egy komoly decket szeretnél vásárolni.
A tulajdonos pedig segíteni fog neked a meghallgatásban.
saridon írta: ↑2019.06.02., vas. 14:39Üdvözletem,
Kedvcsinálónak tudna feltölteni a youtube-ra egy videót a hangzásáról? (Rácsatlakoztatja a számítógépre az RCA kimenetet.) +egy telefonos felvétel a készülék működéséről.
Példa: https://youtu.be/I4BJZhbbQr0
Észre lehetne venni, hogy nem egy 20ezer forintos magnó szól. (Kisebb zajszint, jobb térleképzés, részletesebb hang).
Nekem tetszene a készülék.
Nem akarok bunkó lenni látatlanban, de ha az ár irányár, akkor el is mennék érte Hajdúnánásra valamelyik hétköznap június 6. után.
Egy ország ahol a gagyi az érték!
Ezen mindig jót derülök mikor belépve ránézek:
Kezdő Fórumlakó
Ezen mindig jót derülök mikor belépve ránézek:
Kezdő Fórumlakó
-
Horkantó
Én javaslatom a következő el kell jönni Hajdúnánásra és itt meghallgatni megnézni eme csodás gépet.Semmi értelmét nem látom a videozgatásnak mert az abszolult nem fogja visszaadni sem a hangzást ,sem a kidolgozást sem a minőséget.Az ár normális keretek között a helyszínen megbeszélheő én nem szoktam látatlanba alkudozni:)
És ne magázódj lécci, itt az az udvariatlanság...
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2730
Tenni kell ajánlatot privát üzenetben!saridon írta: ↑2019.06.02., vas. 14:39Üdvözletem,
Kedvcsinálónak tudna feltölteni a youtube-ra egy videót a hangzásáról? (Rácsatlakoztatja a számítógépre az RCA kimenetet.) +egy telefonos felvétel a készülék működéséről.
Nekem tetszene a készülék.
Nem akarok bunkó lenni látatlanban, de ha az ár irányár, akkor el is mennék érte Hajdúnánásra valamelyik hétköznap június 6. után.
És ne magázódj lécci, itt az az udvariatlanság...

Köszönöm szépen!