Bezárom ezt a szét offolt topikot, mer elcserétlem egy Audio Physic monitorra, meg egyebekre, mert még a saját ismeretségi körömben is, akik ismerik, és tudják mennyire jó hangú darab, a topik hatására eladhatatlannak,de minimum nagyon nehezen eladhatónak nyilvánították. Mindez köszönhető Pianno es Soundmania kitartó “ munkásságának”, akik rendkívül meggyőzőek voltak, műszaki jartasságuk okán, eltudták hitetni, hogy itt biztosan nagy hiányosságok lehetnek!
Ez a dac a szememben továbbra is egy kincs, sajnálom, hogy így járt, annyit mindenképp megérdemel búcsúzóul, hogy még egyszer leírjam, mi is volt ez valójában:
Felhívtam az előző tulajt, és kijavított, hogy Csontos István volt az első tulaj, ő a második, én már a harmadik. A dac3 analóg paneljéhez egyáltalán nem nyúltak, a kapott eredeti dac5 digipanellel való párosításhoz Peter Qvortrup küldött egy 4 oldalas leírást (nem Pianno, és nem Soundmania) hanem Peter Qvortrup utasításai szerint került ki az Iv trafó, és a kis AN trafó, a V kábel kikerülését már lehet egyéni ízlésnek nevezni (szerencsére az enyémmel pont egybe vág) így született meg, pontos leírás alapján, az én szememben abszolút autentikus, még ha nem is nevezhető gyári darabnak.
Ennyi, erre jött a 70% kikerült, nincs benne az aminek benne kéne lennie, miért függőlegesen van a panel, miért nem vízszintes stb... Maradjon ez meg örök tanulságnak, biztos érezhető, hogy még most is bosszant, bocs mindenkitől, hogy egy hétig ez a topik foglalta az első helyet.
Sok jó zenét, és minnél több élő zenét kívánok Mindenkinek!