Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Philips DVD 963SA lejátszó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Qualitas
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -6

Hozzászólás Szerző: Qualitas »

Szia!

Érdekelne a lejátszó!

Telefon: 06305105949

Üdv: 

Jenci

Szia Jenci,
írtam neked privátban.

Jenci57
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Jenci57 »

Üdv Mindenkinek!

Eladó egy a címben megnevezett, nagyon jó állapotban lévő, karcmentes és alig használt lejátszó.
Még a doboza is megvan, viszont azt egyenlőre nem tudom, hogy hová tettem a távszabályzóját. Viszont a Philips dvd távok többsége szinte mindegyik típussal kompatibilis, így talán nem lesz nehéz beszerezni, ha végképp nem találom meg a hozzá tartozót.

Az ára így: 17.000,-Ft.

Képek is lesznek, kis türelmet kérek.

Szia!

Érdekelne a lejátszó!

Telefon: 06305105949

Üdv: 

Jenci

Qualitas
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -6

Hozzászólás Szerző: Qualitas »

Üdv Mindenkinek!

Eladó egy a címben megnevezett, nagyon jó állapotban lévő, karcmentes és alig használt lejátszó.
Még a doboza is megvan, viszont azt egyenlőre nem tudom, hogy hová tettem a távszabályzóját. Viszont a Philips dvd távok többsége szinte mindegyik típussal kompatibilis, így talán nem lesz nehéz beszerezni, ha végképp nem találom meg a hozzá tartozót.

Az ára így: 17.000,-Ft.

Képek is lesznek, kis türelmet kérek.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”