Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio Dacmagic Plus DAC, MS tuning táppal

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Bandi32

Hozzászólás Szerző: Bandi32 »

Jégen

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6562

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Egyébként a további "akvapark" szerü forum társaknak: kérem a hirdetést végig olvasni, nem csak az elejét, meg a végét.

Akvapark-"szerű" fórumtárs csak arra kívánt rávilágítani, hogy a nyitó hsz-ben az első mondatban leírod, hogy MS tuning táppal eladó a cucc.
Aztán jön az, hogy 90000.Utána még egyszer leírva, hogy MS-el 99000.
Szerintem:
Gyári táppal:90000
MS táppal:99000
Lineáris táppal:119000
Ha először egyértelműbben fogalmazol akkor nem történik ez az egész, de nagyobb gond sose legyen.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Bandi32

Cambridge Audio Dacmagic Plus DAC eladó, hozzá készített MS Tuning táppal.
A DAC még garanciális, 2017 novemberi, mo-i vásárlás. Állapota gyakorlatilag új, karcmentes, tökéletesen működik.
Ár: 90.000.-
MS Tuning táppal együtt is tudom adni, ezzel lényegesen jobb hangja van, mint a gyári, falba csatlakoztatható adapterrel: egyben 99.000,-
Illetve jelenleg egy lineáris tápról működik, ez még jobb hangot eredményez, ezzel együtt: 119.000,-

Bandi32

Ja, az előlapi LED nem süti ki a szemed, alacsony fényteljesítményű. Szóval ha olyan helyre teszed, ahol látszik, akkor csak jelez, hogy be van kapcsolva a táp, de nem vakít meg.
Szóval, finomságokra is gondoltam.
A hátlapján banán aljzat van, van hozzá tápcsatlakozós kábel, standard 5.5/2.5 mérettel, illetve dacmagic-hez való 6.3/3.1 mérettel, természetesen zavarszűrős ferritgyűrűvel, fémházas csatlakozóval.

Bandi32

A tápból idáig 3 db készült, egy már elkelt,  nem azért mert hirdettem, hanem elkérték, mert tényleg tisztán hallható hatása van.
Magamról: azon túl, hogy szeretek zenét hallgatni, a szakmám és végzettségem villamosmérnök, szóval egy ilyen tápot nem nagy dolog megcsinálni, persze egyedi gyártással, minden darabban benne vagy úgy egy teljes napi munka,

Bandi32

Csináltam anno a készítésekor pár képet. Saját gyártmány.
3 x 4700micro kondi, 10mikor tantál kondi a  86dB ripple noise elnyomásért, 12V / 3A -> 1A igényhez túlméretezve, amit a hang visszaigazol a használatakor.

Aspius
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Aspius »

Lineáris táp az milyen típus? Képet tudnál felrakni róla? Külön eladó?

Bandi32

3 tápom volt, kettő már elkelt, maradt egy.
Lineáris táp, illetve némi átalakítás kiváltotta őket.

Aspius
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Aspius »

Szerintem az a gondjuk, hogy az előbb a másik hirdetésedbe elkelt már 2db. ilyen MS tápod most meg megint van?
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2201850
Vagy volt már korábban ez a Dac-os hirdetés?

Bandi32

Az MS tuning táp a jobbik változata a hp-aw205ef3p típusnak (ez a legjobb, ahogy tudom)

És a dac természetesen dobozával, minden papírjával együtt jár.

Egyébként a további "akvapark" szerü forum társaknak: kérem a hirdetést végig olvasni, nem csak az elejét, meg a végét.

Bandi32

99000 szerepel ms tuning tappal
119000 linearis tappal

meridián
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 544

Hozzászólás Szerző: meridián »

Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1469

Hozzászólás Szerző: akvapark »

A DAC még garanciális, 2017 novemberi, mo-i vásárlás. Állapota gyakorlatilag új, karcmentes, tökéletesen működik.
MS Tuning táppal együtt is tudom adni, ezzel lényegesen jobb hangja van, mint a gyári, falba csatlakoztatható adapterrel: egyben 99.000,-
Illetve jelenleg egy lineáris tápról működik, ez még jobb hangot eredményez, ezzel együtt: 119.000,-

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Bandi32

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”