Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pierre Lurne Audiomeca Mephisto - Soner nagy DAC-2
Ilyen szolt a mostani kiállításon Taylor Acoustic szobában.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Nos hobbi súlypontáthelyezés miatt miatt (mozi irányába) terveim ellenére csökkentem az árat!!!
Legyen 790.000 Ft!!!!
Értelmes ajánlatokat meghallgatok.
Továbbra is csak egyben eladó.
Na ennyiért tényleg ajándék!
Segítségként saját rendszerben is meghallgatható vagy akár nálam is (veszprém).
Bp re napi szinten járok így a környék is megoldható...
A többit szívesen telefonon...
Frissítésként előrehozom, még meg van.
Kihasználatlanság miatt vihetőőő
Üdv
Még vihető ez a páros
Néhány érdeklődő hatására pár kiegészítést írnék, mert ezek nem voltak elég egyértelműek.
Szóval jár hozzá egy távirányító természetesen.
A hálózati kábelek nem képezik a hirdetés részét:(
XLR és Coax digit kábel benne van (ez 60+60e Ft Zolinál....már ha van:) és külön nem eladó.
A CD bekapcsolásakor indítja a DAC-ot is, így nincs bekapcsolási szinkronizálási probléma a master clock-al.
Az olvasófej újonnan cserélve és bemérve, valamint egy tartalék Németországból vásárolt hibátlan (szintén bemért) a hosszú távra gondolván, benne van az árban.
Írott lemezeket is olvas, bár én inkább eredetit hallgattam.
Mivel leépítés miatt adom el csere cd-re nem érdekel.
Üdv
Hallottam ezt a rendszert Zolinál; lenyűgöző. Ahogy itt a fórumon mondani szokás: ennyiért ajándék....
Köszönöm a készülék nevében is az elismerő szavakat!
Nem szívesen dícsérgetem a saját portékámat de ennyiért tényleg ajándék.
El is ajándékozom ennyiért egy igényes embernek aki nem csak a márkát hanem a hangot kívánja megvenni.
Üdv
Az eladót nem ismerem, ellenben a Soner Audio készülékeket igen.
Jó pár alkalommal megfordultam K. Zolinál zenét hallgatni, készülékeket vagy kábeleket tesztelni. Zoliról tudni kell, hogy hihetetlenül jó hallása van! Tesztelésekkor egyes készülékek véleményezése kapcsán képes volt 3 perc után olyan korrekt, részletező véleményt alkotni, ami másnak egy napi meghallgatás után se menne. És ahogy telik az idő - minden Tőle elhangzott mondatra az ember megállapítja; "És tényleg!".
Minden alkatrészt az utolsó ellenállásig, amit a készülékeibe épít azt hallás alapján teszi. Kb. fiókszámra állnak nála a horror árú High End kondik, alkatrészek, amiket meg kellett vennie (de nem váltak be), hogy kipróbálhassa.
Nem átall építkezni a legdrágább Duelund és Mundorf alkatrészekből, ugyanakkor van ahova az egyszerű iparit teszi, de csakis; "mert azzal szól a legjobban".
Elhivatottsága, maximalizmusa megkérdőjelezhetetlen.
Háát igen Ez mind így van!
Ebben az összeállításban már nincs más dolog csak élvezni a kiváló hangot.
És ha valaki most szeretne egy ilyet akkor nem kell megvárni míg Zoli elkészíti (én is kb 1 évet vártam erre).
Az összekötőkábelek szintén ehhez a rendszerhez lettek készítve, bejáratva.
Elég sok komoly CD pörgetővel össze lett hasonlítva (én konkrétan egy Vadia-t cseréltem erre, ami ugye azért nem ez az érkategória) és soha nem vallott szégyent.
Tényleg csak az tudja aki már hallott ilyet:)
Akik meg nem hallották még azokat egy kötetlen tesztre bíztatnám.
Az eladót nem ismerem, ellenben a Soner Audio készülékeket igen.
Jó pár alkalommal megfordultam K. Zolinál zenét hallgatni, készülékeket vagy kábeleket tesztelni. Zoliról tudni kell, hogy hihetetlenül jó hallása van! Tesztelésekkor egyes készülékek véleményezése kapcsán képes volt 3 perc után olyan korrekt, részletező véleményt alkotni, ami másnak egy napi meghallgatás után se menne. És ahogy telik az idő - minden Tőle elhangzott mondatra az ember megállapítja; "És tényleg!".
Minden alkatrészt az utolsó ellenállásig, amit a készülékeibe épít azt hallás alapján teszi. Kb. fiókszámra állnak nála a horror árú High End kondik, alkatrészek, amiket meg kellett vennie (de nem váltak be), hogy kipróbálhassa.
Nem átall építkezni a legdrágább Duelund és Mundorf alkatrészekből, ugyanakkor van ahova az egyszerű iparit teszi, de csakis; "mert azzal szól a legjobban".
Elhivatottsága, maximalizmusa megkérdőjelezhetetlen.
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Közeledik a karácsony!Remek ajándék lehet valakinek aki ismeri ezt a párost.
Ha valaki tényleg egy komoly CD forrásban gondolkodik ritka alkalom egy ilyen kellemes meleg hangú lejátszó.
Tudom, hogy sokan nem ismeritek , de bátran állíthatom, hogy sokkal drágább lejátszók mellé is nyugodtan oda merem tenni.
Nálam teljes Soner rendszerben meghallgatható, de akár saját rendszerben is...
Ez a végállomás a Cd lejátszáshoz szerintem. Valaki jól jár vele nagyon.
Igen, igazad van!!
Ez a végállomás a Cd lejátszáshoz szerintem. Valaki jól jár vele nagyon.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Hallottam ezt a rendszert Zolinál; lenyűgöző. Ahogy itt a fórumon mondani szokás: ennyiért ajándék....
Hosszas gondolkodás után fájó szívvel de megválnék a Soner DAC2 - Pierre Lurne Mephisto párostól.
Csak egyben eladó, nem bontom meg sem a kábeleket sem egyebet. Ez így együtt jó ahogy van!
Táv is van hozzá (a képekről lemaradt).
Pierre Lurne Audiomecha Mephisto CD futómű K.Zoli (Soner) által átalakított (órajel,táp) új olvasófejjel hibátlanul, keveset használva (az eladás oka is a kihasználatlanság).
DAC-2 a "nagy DAC" Zoli csúcs DAC-ja tökéletes állapotban, szépen bejáratva.
A DAC kérésemre tartalmaz egy vezérlőt ami a CD bekapcsolásakor a DAC-ot is ki-be bekapcsolja.
Ez a remote aljzat (kis jack) a képeken is látható.
Az ár tartalmazza a 2 db Zoli által készített összekötő kábelt is valamint a remote kábelt.
1 db coax digit kábel (órajelnek) és 1 db XLR kábel (digit jelnek).
A készülékek állapotát a képek tükrözik, külön kérésre küldök még.
Ez egy ritka lehetőség ha egy kivételes hangú CD forrást keresel!
Ajándékként adok hozzá 1 db új Philips CDM 9/44 olvasófejet (ez ritkaság)!
Ajándékként adom hozzá a speciális Plexi burkolatot (porvédő) is ehhez méretezve!
A hálózati kábelek (Zoli készítette) amik a képen láthatóak nincsenek az árban!
Ár: 890 e Ft!!
Érdeklődni: 06306648268 számon lehet.
természetesen komoly érdeklődő meghallgathatja akár nálam is (soner rendszerben - nagy Soner végfok, SL Soner hangfal) vagy megbeszélés szerint saját rendszerben is.
Részleteket és bővebb felvilágosítást szívesen adok telefonon, keressetek nyugodtan.