Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akai GX-95 MkII
Akai GX-95 MkII
Új ára: 115.000 Ft
Akai GX-95 MkII
Helyileg hol található ez a csodaszép masina?
Sony TC-K 808Es kazettás,vagy Nakamichi RX 202,esetleg Teac A2300Sx szalagos magnó beszámítás lehetséges?
Ment privát üzenet!
Akai GX-95 MkII
Új ár: 125.000 Ft
Helyileg hol található ez a csodaszép masina?
Sony TC-K 808Es kazettás,vagy Nakamichi RX 202,esetleg Teac A2300Sx szalagos magnó beszámítás lehetséges?
Akai GX-95 MkII
Új ár: 125.000 Ft
Akai GX-95 MkII
Sokan írják manapság ezt a "megvigyázott" hülyeséget, szerintem lépjünk túl rajta és élvezzük a készüléket
Akai GX-95 MkII
Na ilyen megvigyázottnak kellene lennie minden készülékek.
Nincs ilyen melléknév a magyar nyelvben, hogy "megvigyázott". Megkímélt van és megóvott. Az újbeszéltől kiütéseim keletkeznek. Ennyikeh...
Akai GX-95 MkII
Na ilyen megvigyázottnak kellene lennie minden készülékek.
Akai GX-95 MkII
Sziasztok!Egy nagyon kedves barátom megbízásából árulom ezt a kincset!
Gondolom, nem én vagyok az egyedüli, akinek gyermekkori álma volt ez a masina?! Azt hiszem nem kell sok dolgot írnom erről a gépről, hisz aki tudja, mit keres, az kellően informált! Csodaszép állapotban van, s az eredeti távirányítója is rendelkezésre áll!Egy biztos, nem mindennap juthat hozzá az ember egy Akai GX-95 MkII-höz, úgyhogy Hölgyeim és Uraim, tessék, csak tessék!
Az ára: 135.000 Ft