Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony CDP-XA 50ES eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6540
Sony CDP-XA 50ES eladó
Köszönöm,elkelt az XA50ES.
Akkor zárd a hirdetést, köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Köszönöm,elkelt az XA50ES.
Az ár képlékeny.
Sajnos meg kell tőle válnom -nagyon nagyon hozzám nőtt- és elég válogatós a kicsike,csak a nagyon minőségi lemezt játssza de azt igazából!
Jön a héten -ha megérkezik itt bemutatom - az XA555ES. na az a belépő a "zene" világába....persze szerénységemnek,mert tudom más ezer van jobb..vagy van jobb?
.
Van bizony, nem is egy,
kicsit túllihegitek ezt a masinát
Sony CDP-XA 50ES eladó
Az ár képlékeny.
Sajnos meg kell tőle válnom -nagyon nagyon hozzám nőtt- és elég válogatós a kicsike,csak a nagyon minőségi lemezt játssza de azt igazából!
Jön a héten -ha megérkezik itt bemutatom - az XA555ES. na az a belépő a "zene" világába....persze szerénységemnek,mert tudom más ezer van jobb..vagy van jobb?
.
Van bizony, nem is egy,
kicsit túllihegitek ezt a masinát
Azért mert egy cd játszó 20 évvel később nem kerülhet annyiba mint új korába,ráadásul bizonytalan működéssel.Egyébként itt futottam bele abba a Marantzba.A kolléga még mindig itt található!
Az "ártrollokat" a továbbiakban töröljük! Ne te legyél az első...
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9680
Sony CDP-XA 50ES eladó
Azért mert egy cd játszó 20 évvel később nem kerülhet annyiba mint új korába,ráadásul bizonytalan működéssel.Egyébként itt futottam bele abba a Marantzba.A kolléga még mindig itt található!
Az "ártrollokat" a továbbiakban töröljük! Ne te legyél az első...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- paradicsommadár
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 2
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sony CDP-XA 50ES eladó
Akkor keresd meg privátban az eladót, és egyezkedj vele.Ennyire egyszerű, itt többen így szokták és hidd el, bevált módszer.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- paradicsommadár
- Kezdő Fórumlakó

Sony CDP-XA 50ES eladó
Akkor miért nem ezzel kezdted?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sony CDP-XA 50ES eladó
Konkrétan,ha mellé tesz egy bontatlan új fejet akkor igen,mert szép állapotban van.
Akkor miért nem ezzel kezdted?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sony CDP-XA 50ES eladó
Nyomd meg a piros gombot
Ha nem is a pirosat, de az "átrakót" megnyomtam:a felesleget keresse mindenki az off-ban (már ha hiányzik neki).
- paradicsommadár
- Kezdő Fórumlakó

Sony CDP-XA 50ES eladó
Nem mondtam, hogy nem igaz.
Azt kérdeztem: érdekel ez a gép konkrétan
Konkrétan,ha mellé tesz egy bontatlan új fejet akkor igen,mert szép állapotban van.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Üdv.
Nem is hittem volna,hogy az XA 7 után van élet a Sonykban..de van.
Jellemezni úgy tudnám -természetesen saját benyomás - 50ES már egy mérföldkő,tér,levegő....minden ami kell.
De az 555ES na az egy másik ügy. Két jó erősítővel mono (Rotel) kábellel az a beteljesülés.
Újra kell hallgatnom a lemezeimet....csak ennyire.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Melyiknek tetszik jobban a hangja neked? XA50ES V XA555ES
Üdv.
Nem is hittem volna,hogy az XA 7 után van élet a Sonykban..de van.
Jellemezni úgy tudnám -természetesen saját benyomás - 50ES már egy mérföldkő,tér,levegő....minden ami kell.
De az 555ES na az egy másik ügy. Két jó erősítővel mono (Rotel) kábellel az a beteljesülés.
Újra kell hallgatnom a lemezeimet....csak ennyire.
- zapco1269
- Törzsvendég

- Értékelés: 47
- Kapcsolat:
Sony CDP-XA 50ES eladó
Melyiknek tetszik jobban a hangja neked? XA50ES V XA555ES
Sony 65A90J, Samsung Q990F,Focal Electra 1027BE, 2X Rel Meridian 551, Meridian 506,Audioquest Dragon interconnect XLR, Audioquest Dragon High Current 1.5 meter, Pirelli tápösvény ,Siltech octopus elosztó ,Wireworld,Fidelizer AirStream Router
Sony CDP-XA 50ES eladó
Nézz szét a leveles ládádban!
Sony CDP-XA 50ES eladó
Ha válogatós.akkor a kiolvasó kezd tönkremenni.Az meg nincs sehol,így lassan csak dísznek jó.
SONY CDP-XA50ES
CXD2562Q + 2 x CXA8042AS
Fixed Pick-Up KSS-273A / B
Lehet kapni, csak 799€, kicsit drága
http://www.ebay.de/itm/Lasereinheit-KSS ... SwpDdVgFeU
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
Sony CDP-XA 50ES eladó
Ha válogatós.akkor a kiolvasó kezd tönkremenni.Az meg nincs sehol,így lassan csak dísznek jó.
Ha probléma van valószínű észreveszem,köszi a (építő jellegű) hozzászólást.
Jelképesen értettem.
-
Vendég
Sony CDP-XA 50ES eladó
Az ár képlékeny.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Ígéretemhez híven....itt van a nagy Ő!
Sony CDP-XA 50ES eladó
Az sem egy utolsó darab! Más világ az XA 50ES-hez képest!
Igen más,vagyis talán nem más mert az 50-est váltotta volna hivatalosan,de a bemutatkozása nem túl jól sikerült anno,csak 85 (100-ból)pontot kapott.
Mert az rendben van,hogy kivan bitumenezve,elhagyták a szalagkábelt,,,stb,de a lézer sajnos ugyan az maradt KSS-273B. Na ha ebbe beletett volna a Sony egy újat,azonnal 100 pot.De azért nem kell elsiratni!:-)
- mechazseni
- Fórumlakó

- Értékelés: 365
Sony CDP-XA 50ES eladó
Az ár képlékeny.
Az sem egy utolsó darab! Más világ az XA 50ES-hez képest!
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Sony CDP-XA 50ES eladó
Szia!
Minden tiszteletem a márkának!!!! De ez az ár egy picit meredek lesz itt egy 5-ősért!
A képek alapján nagyon szép, a hangja pedig élmény, ( már amiket hallottam! )
Sikeres eladást kívánok!!!
Az ár képlékeny.
- mechazseni
- Fórumlakó

- Értékelés: 365
Sony CDP-XA 50ES eladó
Szia!
Minden tiszteletem a márkának!!!! De ez az ár egy picit meredek lesz itt egy 5-ősért!
A képek alapján nagyon szép, a hangja pedig élmény, ( már amiket hallottam! )
Sikeres eladást kívánok!!!
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY