Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony CDP-XA 50ES eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6190
Sony CDP-XA 50ES eladó
Köszönöm,elkelt az XA50ES.
Akkor zárd a hirdetést, köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Köszönöm,elkelt az XA50ES.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Az ár képlékeny.
Sajnos meg kell tőle válnom -nagyon nagyon hozzám nőtt- és elég válogatós a kicsike,csak a nagyon minőségi lemezt játssza de azt igazából!
Jön a héten -ha megérkezik itt bemutatom - az XA555ES. na az a belépő a "zene" világába....persze szerénységemnek,mert tudom más ezer van jobb..vagy van jobb?
.
Van bizony, nem is egy,
kicsit túllihegitek ezt a masinát
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8938
Sony CDP-XA 50ES eladó
Azért mert egy cd játszó 20 évvel később nem kerülhet annyiba mint új korába,ráadásul bizonytalan működéssel.Egyébként itt futottam bele abba a Marantzba.A kolléga még mindig itt található!
Az "ártrollokat" a továbbiakban töröljük! Ne te legyél az első...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- paradicsommadár
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Sony CDP-XA 50ES eladó
Azért mert egy cd játszó 20 évvel később nem kerülhet annyiba mint új korába,ráadásul bizonytalan működéssel.Egyébként itt futottam bele abba a Marantzba.A kolléga még mindig itt található!
Akkor keresd meg privátban az eladót, és egyezkedj vele.Ennyire egyszerű, itt többen így szokták és hidd el, bevált módszer.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- paradicsommadár
- Kezdő Fórumlakó
Sony CDP-XA 50ES eladó
Akkor miért nem ezzel kezdted?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Sony CDP-XA 50ES eladó
Konkrétan,ha mellé tesz egy bontatlan új fejet akkor igen,mert szép állapotban van.
Akkor miért nem ezzel kezdted?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Sony CDP-XA 50ES eladó
Nyomd meg a piros gombot
Ha nem is a pirosat, de az "átrakót" megnyomtam:a felesleget keresse mindenki az off-ban (már ha hiányzik neki).
- paradicsommadár
- Kezdő Fórumlakó
Sony CDP-XA 50ES eladó
Nem mondtam, hogy nem igaz.
Azt kérdeztem: érdekel ez a gép konkrétan
Konkrétan,ha mellé tesz egy bontatlan új fejet akkor igen,mert szép állapotban van.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Üdv.
Nem is hittem volna,hogy az XA 7 után van élet a Sonykban..de van.
Jellemezni úgy tudnám -természetesen saját benyomás - 50ES már egy mérföldkő,tér,levegő....minden ami kell.
De az 555ES na az egy másik ügy. Két jó erősítővel mono (Rotel) kábellel az a beteljesülés.
Újra kell hallgatnom a lemezeimet....csak ennyire.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Melyiknek tetszik jobban a hangja neked? XA50ES V XA555ES
Üdv.
Nem is hittem volna,hogy az XA 7 után van élet a Sonykban..de van.
Jellemezni úgy tudnám -természetesen saját benyomás - 50ES már egy mérföldkő,tér,levegő....minden ami kell.
De az 555ES na az egy másik ügy. Két jó erősítővel mono (Rotel) kábellel az a beteljesülés.
Újra kell hallgatnom a lemezeimet....csak ennyire.
- zapco1269
- Törzsvendég
- Értékelés: 46
- Kapcsolat:
Sony CDP-XA 50ES eladó
Melyiknek tetszik jobban a hangja neked? XA50ES V XA555ES
Sony 65A90J Samsung Q990C,Focal Electra 1027BE,Profile SR908,2X Rel R-305,Audionet SAM G2 ,Audioquest Dragon interconnect XLR, Audioquest Dragon High Current 1.5 meter, Pirelli tápösvény ,Siltech octopus elosztó ,Wireworld,Fidelizer AirStream Router
Sony CDP-XA 50ES eladó
Nézz szét a leveles ládádban!
Sony CDP-XA 50ES eladó
Ha válogatós.akkor a kiolvasó kezd tönkremenni.Az meg nincs sehol,így lassan csak dísznek jó.
SONY CDP-XA50ES
CXD2562Q + 2 x CXA8042AS
Fixed Pick-Up KSS-273A / B
Lehet kapni, csak 799€, kicsit drága
http://www.ebay.de/itm/Lasereinheit-KSS ... SwpDdVgFeU
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
Sony CDP-XA 50ES eladó
Ha válogatós.akkor a kiolvasó kezd tönkremenni.Az meg nincs sehol,így lassan csak dísznek jó.
Ha probléma van valószínű észreveszem,köszi a (építő jellegű) hozzászólást.
Jelképesen értettem.
Sony CDP-XA 50ES eladó
Az ár képlékeny.
Sajnos meg kell tőle válnom -nagyon nagyon hozzám nőtt- és elég válogatós a kicsike,csak a nagyon minőségi lemezt játssza de azt igazából!
Jön a héten -ha megérkezik itt bemutatom - az XA555ES. na az a belépő a "zene" világába....persze szerénységemnek,mert tudom más ezer van jobb..vagy van jobb?
Sony CDP-XA 50ES eladó
Ígéretemhez híven....itt van a nagy Ő!
Sony CDP-XA 50ES eladó
Az sem egy utolsó darab! Más világ az XA 50ES-hez képest!
Igen más,vagyis talán nem más mert az 50-est váltotta volna hivatalosan,de a bemutatkozása nem túl jól sikerült anno,csak 85 (100-ból)pontot kapott.
Mert az rendben van,hogy kivan bitumenezve,elhagyták a szalagkábelt,,,stb,de a lézer sajnos ugyan az maradt KSS-273B. Na ha ebbe beletett volna a Sony egy újat,azonnal 100 pot.De azért nem kell elsiratni!:-)
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
Sony CDP-XA 50ES eladó
Az ár képlékeny.
Az sem egy utolsó darab! Más világ az XA 50ES-hez képest!
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Sony CDP-XA 50ES eladó
Szia!
Minden tiszteletem a márkának!!!! De ez az ár egy picit meredek lesz itt egy 5-ősért!
A képek alapján nagyon szép, a hangja pedig élmény, ( már amiket hallottam! )
Sikeres eladást kívánok!!!
Az ár képlékeny.
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
Sony CDP-XA 50ES eladó
Szia!
Minden tiszteletem a márkának!!!! De ez az ár egy picit meredek lesz itt egy 5-ősért!
A képek alapján nagyon szép, a hangja pedig élmény, ( már amiket hallottam! )
Sikeres eladást kívánok!!!
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY