Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Popcorn A-110 hibás
Popcorn A-110 hibás
Elkelt.
Köszönöm a lehetőséget.
Popcorn A-110 hibás
Mikulás up
Popcorn A-110 hibás
Miskolc + 5km (Szirmabesenyő)
Popcorn A-110 hibás
Amennyiben valakit komlyan érdekel, küldj pü-ben ajánlatot! Talán pont ez kell a kompromisszumhoz.
Hol található?
Popcorn A-110 hibás
Amennyiben valakit komlyan érdekel, küldj pü-ben ajánlatot! Talán pont ez kell a kompromisszumhoz.
Popcorn A-110 hibás
Hétvégi akció!
6eHUF
Jó fórumozást eme szomorkás időben!
Popcorn A-110 hibás
Jó hétvégét / Jó fórumozást!
Popcorn A-110 hibás
Vasárnapi up 7eHUF
Popcorn A-110 hibás
Senkit nem érdekel?
Popcorn A-110 hibás
8eHUF vagy csere
Ennyit talán már a táv+ táp + alkatrészek is érnek.
Popcorn A-110 hibás
Szevasz Janaboy!
Kösz a leírást. Amikor nem jött össze az fw frissítés (kb. két éve) akkor én is próbáltam az általad leírt eljárást, de nem sikerült (vagy a hozzáértésemmel van a gond). Utána hívtam a Popcorn szervízt. A diagnosztika + frissítés (ha ez a baj)+utazás összesített költsége olyan bizonytalan befektetés, amit akkor nem vállaltam fel. Ma meg már egy Dune üzemel a helyén.
Egyébként is eldöntöttem, hogy apasztom a használton kívüli vagy ritkán bekapcsolt elektronikai eszközeim, tartozékaim számát.......
Üdv.+kösz még egyszer
rudko65
Popcorn A-110 hibás
Hali!
Bár természetesen ez a te dolgod, de miért nem próbálod meg helyreállítani:
For the A100-A110:
1. Download the file to the following address:
A110: http://files.syabas.com/popcornhour/dow ... 080818.zip
2. Unzip the file. bin to the root of a USB flash drive as NTFS or FAT.
3. Turn off the Popcorn
4. Connect the USB key that contains the files to PopCorn
5. Turn your Popcorn
6. Please note you must connect your Popcorn with cable Component or Composite (no HDMI)
7. You will then get a color screen (color is important to note, see below), if all goes well you should have a red screen with white dot and a blank screen.
ALL RED SCREEN (4: 3 ratio) - Required binaries on USB thumbdrive detected, starts recovery
WHITE DOTS ON A RED BACKGROUND SCREEN (4: 3 ratio) - reprogramming
ALL SCREEN YELLOW (4: 3 ratio) - Recovery failed
ALL WHITE SCREEN (4: 3 ratio) - Recovery success
8. Once the white screen turn off Popcorn and remove the USB key and voila.
Popcorn A-110 hibás
9 eHUF vagy csere.
Popcorn A-110 hibás
Csere is érdekel! (RCA, digi koax, memória kártya , pen drive, HDD, SSD, pillanat forrasztó, de jöhet bármilyen ötlet..)
Popcorn A-110 hibás
Tisztel Fórumtársak!
Eladó a csatolt képen látható Popcorn A-110 dobozában, tartozékaival. Egy firmware frissítés során "meghalt". Azóta nem tudtam életet lehelni bele. Táp, elektronika normál módon melegszik, ha be van kapcsolva, de nem áll fel a rendszer.
Legyen az irányára 10eHUF
Üdv.
rudko65