Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hrt Music Streamer II+ eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vendég

A húsvéti nyuszi még odaérhet vele... 

Vendég

Húsvéti áresés: 35 000 Ft

Vendég

39 990 Ft 

Vendég

Ha valaki hasonlót (azért nem ugyanilyet...), de egy kicsit olcsóbbat szeretne: http://apro.hifipiac.hu/index.php/categ ... lado,13030

(Sem a HFP-n hirdetett konkrét készüléket, sem a gazdáját nem ismerem.)

Vendég

Négynapos ünnepi up! 

Vendég

Vendég

Ez egy nagyon jó DAC, ennyiért meg főleg. Esetleg Almás géppel érdemes lenne tesztelni, ha ott nincs recsegés/pattogás, akkor Apple tulajoknak "kötelező" vétel
Köszönöm a szép szavakat. Annyiban azért pontosítanék, hogy (nálam...) Windows-on is csak akkor recseg, ha alvó állapotból "visszatér" a gép, egyébként soha. Roppant egyszerűen megoldottam, az Energiagazdálkodási lehetőségeknél beállítottam, hogy (hálózati tápellátás esetén) soha ne kapcsoljon alvó állapotba a számítógép. (A képernyőt azért természetesen hagyom kikapcsolni.)

Ha valaki emiatt aggódik, van lehetőség kipróbálásra.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Hozzászólás Szerző: mishow »

40 000 Ft

Ez egy nagyon jó DAC, ennyiért meg főleg. Esteleg Almás géppel érdemes lenne tesztelni, ha ott nincs recsegés/pattogás, akkor Apple tulajoknak "kötelező" vétel

Vendég

40 000 Ft

Vendég

Ismét 

Vendég

Vendég

Majd egy év után egy Bladelius USB DAC  érkezése miatt ismét eladóvá vált.

Kérem, olvassátok el a korábbi bejegyzéseket, összefoglalva: az emlegett recsegés a számítógép alvó állapotából "visszatérve" szinte mindig jelentkezik, én beállítottam, hogy soha ne kapcsoljon alvó állapotba (a képernyő kikapcsolást természetesen azért engedélyeztem), ezt követően nálam soha nem recsegett.

Ha valaki komolyan érdeklődik a DAC iránt, vételár ellenében kipróbálási lehetőséget biztosítok, bármi gond esetén visszaadom a pénzt, amennyiben ugyanilyen állapotban visszakapom.

45 000 Ft

Vendég

Egy utolsó újranyitás, hátha egy még idetévedő érdeklődő számára hasznos lehet az információ:

A recsegés újraindítást követően sosem jelentkezik, mindig akkor jön elő, ha készenléti állapotból "visszatér" a laptop. Beállítottam, hogy sosem (még a fedél lecsukásakor sem) kapcsoljon készenléti állapotba, azóta a probléma megoldódott.

Vendég

Az igazmondás jegyében egy pontosítás: de, olykor sajnos nálam is recseg  .

Wasapi-n is, DS-en is, az asio (Asio4all) esetében pedig egyszerűen elnémul. Ha valaki szívesen segít, ötletét privátban várom és előre is köszönöm.

Vendég

WASAPI-val hajlamosabb a recsegésre. Érdemes megpróbálni ASIO4ALL-al. A bufferek állítgatása segíthet, de WASAPI esetén nem biztos, hogy megoldja a problémát.
   Ez nekem túl sokat nem mond...

Az a helyzet, hogy a számítógépről történő zenehallgatás nálam egyelőre nagyon kezdeti stádiumban van. Bedugtam és mindenféle állítgatás, driver telepítés nélkül egyszerűen hallgatom.

Ugyanakkor, mivel a DAC kártyával rendelkező Heed Obelisket a Rega szinergia jegyében egy Mira 3 váltotta, valószínűleg a HRT is marad. Hallgatom, nálam nem recseg.

koro75
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: koro75 »

WASAPI-val hajlamosabb a recsegésre. Érdemes megpróbálni ASIO4ALL-al. A bufferek állítgatása segíthet, de WASAPI esetén nem biztos, hogy megoldja a problémát.

Hát akkor most átalakulunk hibakeresés topikká   .

Egy másik tesztelő tapasztalatai:

"Első benyomás nagyon kellemes volt végre megszólalt valahogy a cucc, igazi hangfürdőben volt részem. Egy két számnál volt valami recsegés féle, de betudtam, hogy nem tökéletes a felvétel. Utána idővel később újra figyelmes lettem arra, hogy néha számváltásnál (nem csak, de általában) 1-2 másodpercig tartó hangos sistergő, recsegő hangot ad. (leginkább arra emlékeztet mikor a rádióban nincs adás). Lejátszottam újra az adott számot és akkor már nem volt ez a hang. Időről időre megjelenik."

Szóval elkezdek nyomozni, hogy mi lehet a probléma oka, és hol lehetne megjavíttatni. Ha valaki tud ebben segíteni, nagyon megköszönném.

Ha meg tudjuk oldani a problémát, ismét eladó lesz (bár tulajdonképpen addig is az maradhat  ), így a topic-ot egyelőre nem szeretném zárni.

Meglátjuk, addig is minden megoldásra nyitott vagyok...

Players: Allo UsBridge / Ifi Zen Stream
USB/Spdif: Human Audio Tabla
DACs: Metrum Octave / Chord 2qute
Amps: Crown PSA-2 / Pointe 672SE / tmp Ant / Feliks Elise mk2
Speakers: Vandersteen 2ci / JPW Sonata
Headphones: Hifiman Deva Pro / Amiron Home & T1 2nd / Sennheiser HD600 / Meze 99

Vendég

Hát akkor most átalakulunk hibakeresés topikká   .

Egy másik tesztelő tapasztalatai:

"Első benyomás nagyon kellemes volt végre megszólalt valahogy a cucc, igazi hangfürdőben volt részem. Egy két számnál volt valami recsegés féle, de betudtam, hogy nem tökéletes a felvétel. Utána idővel később újra figyelmes lettem arra, hogy néha számváltásnál (nem csak, de általában) 1-2 másodpercig tartó hangos sistergő, recsegő hangot ad. (leginkább arra emlékeztet mikor a rádióban nincs adás). Lejátszottam újra az adott számot és akkor már nem volt ez a hang. Időről időre megjelenik."

Szóval elkezdek nyomozni, hogy mi lehet a probléma oka, és hol lehetne megjavíttatni. Ha valaki tud ebben segíteni, nagyon megköszönném.

Ha meg tudjuk oldani a problémát, ismét eladó lesz (bár tulajdonképpen addig is az maradhat  ), így a topic-ot egyelőre nem szeretném zárni.

Meglátjuk, addig is minden megoldásra nyitott vagyok...

Bodz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: Bodz »

Vacak usb port, dpc latency, rosszul beallitott lejatszo progi. Vagy ezek barmilyen kombinacioja.

Vendég

A kipróbálás során olykor némi recsegést tapasztaltak, melyet korábban én sosem észleltem. A leírtaknak megfelelően a szerkentyű rövidesen hazatér, melyet követően tartós itthoni tesztelésbe kezdek, hogy jelentkezik-e nálam is a probléma. (A vevőjelölt feltételezése szerint valami szoftveres összeférhetetlenség állhatott fenn nála.)

Természetesen ha valaki a leírtak ismeretében is szeretné kipróbálni a készüléket, nem zárkózom el ez elől, azonban úgy tartom korrektnek, hogy felhívom a leírtakra az esetleges érdeklődők figyelmét.

Vendég

A készülék elutazott egy kb. egy hetes kipróbálásra, a vevőjelölt (illetve ebben az esetben már vevő  ) pozitív visszajelzése esetén zárom.

pepejazz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: pepejazz »

Szia, küldtem PÜ-t!

Vendég

Eladó egy gyakorlatilag új (bemutató készülék volt) HRT Music Streamer II+ DAC. A "koporsó formájú" verzió dobozában, papírjával.50.000 Ft

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”