Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
M2Tech hiFace USB - S/PDIF RCA
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6192
Átraktam a helyére, sok sikert!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Igen.
SPECIFICATIONS
Connections
Input 1 x USB A type male
Output 1 x RCA female
I/O Standard
Input USB 2.0 Format
Output S/PDIF Stereo Digital Audio Format
Sampling Frequency
44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4khZ, 192kHz
Resolution 16 up to 24 bit
Dimensions 10.2(d) x 2.2(h) x 2(w) cm
Power Supply 5V DC from USB bus
Temperature from 0°C to 70°C
Weight 50gr approx.
Ez ugye 96khz-et tud?
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Ez ugye 96khz-et tud?
Doboza is megvan, nem mintha nagy jelentőséggel bírna.
Ez ebben a formában nem igaz..nekem ugyan ilyen volt, amit egy arm processzoros linux alapú nassal használtam és ment szépen.
Dűne is linux alapú ha jól tudom.
Popcorn is Linux alapú, azzal nem működött! Furcsa is lenne ha médialejátszóval működne, mert a Hiface 1-hez driver kell, vagyis azt fel kellene először telepíteni, ezért kizártnak tartom, hogy Dunevel menjen, ahhoz bele kellene nyúlni a firmwarebe. A nas egy szinte teljes oprendszerrel rendelkező számítógép, nem médialejátszó!
I-es vagy II-es verzió?
Csak számítógépről működik, médialejátszóról nem!Ez ebben a formában nem igaz..nekem ugyan ilyen volt, amit egy arm processzoros linux alapú nassal használtam és ment szépen.Dűne is linux alapú ha jól tudom.
Csak számítógépről működik, médialejátszóról nem!
Neked is felajánlanám, hogy vidd el és próbáld ki (bár nem fűznék hozzá sok reményt), de a location-t látva...
Dune milyen oprendszert használ?
Ez a kérdés engem is érdekelne, vennék egy darabot a Dunémhez!
- evola
- Fórumlakó
- Értékelés: 75
egy hülye kérdés
sokcsatornás mozihangot is átenged vajon, vagy csak 2 csatornát?
ha bedugom egy usb-vel rendelkező mediaplayerbe, vajon mit csinálna?.. adna nekem egy teljes értékű coax out-ot?
mert ha igen, megveszem.
Ez a kérdés engem is érdekelne, vennék egy darabot a Dunémhez!
Teac VRDS 10, Audio Note Dac 3, ProAc Response D25, Hegel H1, Vibavoice Omega 500
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
win alatt akkor ezek szerit működhet. dune-n viszont nem win fut.
ki kellene próbálni..
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
Nem próbáltam, FAQ ezt írja:
Q:
Is it possible to use hiFace to transfer compressed multi-channel data (AC3, DTS)?
A:
Theoretically it is, provided a bit-perfect transfer mode (Kernel Streaming or WASAPI under Windows) is used. Anyway, the results also depends on how the recipient of data (audio/video receiver, multi-channel DAC) detects multi-channel data: as the hiFace doesn’t encode the related information in the channel status bits, whereas the recipient use channel status information to detect multi-channel, then the connection won’t work.
egy hülye kérdés
sokcsatornás mozihangot is átenged vajon, vagy csak 2 csatornát?
ha bedugom egy usb-vel rendelkező mediaplayerbe, vajon mit csinálna?.. adna nekem egy teljes értékű coax out-ot?
mert ha igen, megveszem.
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
Eladó M2Tech hiFace USB - S/PDIF RCA.
Ár: 25000 Ft